FurioSan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja dostałem z eliminacji i wcale się nie cieszęCo się dziwisz jeden z sędziów miał brodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja dostałem z eliminacji i wcale się nie cieszę Wena, lepiej nie przejść eliminacji niż zająć ostatnie miejsce w finale. Boję się odbierać pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja dostałem z eliminacji i wcale się nie cieszęCo się dziwisz jeden z sędziów miał brodę Masz coś do sędziego z brodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja dostałem z eliminacji i wcale się nie cieszęCo się dziwisz jeden z sędziów miał brodę Masz coś do sędziego z brodą? tylko i wyłącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Komisja sędziowska działa z przytupem. Już dziś rozesłałem metryczki zbiorcze z finału kategorii Black IPA. Jeśli ktoś nie otrzymał proszę o PW z adresem email, ewentualnie sprawdzcie wcześniej spam. Kategoria Lager wiedeński jeszcze w przygotowaniu. W tym tygodniu wyjadą kurierzy z dyplomami i nagrodami rzeczowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RapTom Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 U mnie w aromacie w tle marihuana. Hmmm.... musiałem pomylić woreczki. FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jak nie chcesz mieć służb państwowych na głowie to lepiej głośno się nie chwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dostałem w weekend zbiorcze metryczki z finału kategorii Lager wiedeński. Dziś/jutro będą wychodzić na skrzynki finalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Wszystkie metryczki zostały rozesłane, jak ktoś nie dostał proszę o PW. Dziś również kurierzy pojadą do laureatów z nagrodami (szkło, dyplom). Tym samym organizacyjnie zamykam III Karpacki KPD. Zostało jedynie uwarzenie zwycięskiego Blacki IPA ale to temat za kilka miesięcy. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez WiHuRa Maryh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dziękujemy za nienaganną obsługę i szybkie informacje na forum. Metryczka doszła, choć nie ma się czym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie ma za co. Nie chwaląc się wyrobiłem się z tematami pokonkursowymi 3 dni szybciej niż w tamtym roku Ale piszę post z powodu innej informacji. A mianowicie, informuję, że konkurs został zaliczony do Pucharu PSPD. Punktacja z Karpackiego KPD: http://pspd.org.pl/catpages/iii-karpacki-kpd Klasyfikacja generalna po Karpacki KPD: http://pspd.org.pl/catpages/edycja-2014-2015-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) A to już nowość w informacjach. Nie zawyżaj poziomu WiHuRa, 2 konkursy z ubiegłego roku jeszcze czekają na zaliczenie do pucharu. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Maryh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Jutro zwycięzca kategorii Black IPA zrealizuje nagrodę główną czyli uwarzenie piwa na swojej recepturze w Starym Browarze Rzeszowskim. Warzenie zaczyna się o 12:00. Chętnych zapraszam, będzie można popatrzeć a i pogadać. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi