zibi_1 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Cześć, Jestem Zygmunt, warzę w Kaliszu. Siedem warek na koncie. Kilka dni temu przeczytałem w Piwowarze wywiad z najlepszym piwowarem domowym, w którym on stwierdza, że większość piw uwarzonych w domu jest mniej albo bardziej nieudana - to stwierdzenie natchnęło mnie optymizmem ;-) Pozdrawiam Piwowarów Domowych ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szinek Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witaj i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Cześć, witamy na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 witam mieszkańca najstarszego miasta w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi_1 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Niestety nie mieszkańca, gościnnie przebywam bo w miejscu zamieszkania nie mam warunków do warzenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi