luk102 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam wszystkich. Moja pierwszą warkę popełniłem pięknej wiosny 2005r. i od tej pory nagminnie robię to dalej. Choć bardzo sceptycznie podchodzę do forów internertowych, na których spotyka się masa ludzi (niektórzy z nich wolą na nich wylewać swe frustracje) - właśnie w ten sposób jaki ja to teraz robie (dopiero w trakcie pisania uświadomiłem to sobie , tak mam nadzieję, że czas spędzony na tym forum pozwoli mi na pozyskanie cennych informacji oraz podzielenia się moimi spostrzeżeniami oraz doświadczeniem w niektórych kwestiach. A więc zdróweczko!!! Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Myślę, że akurat na tym forum wylewania frustracji nie będzie miało miejsca. Panuje raczej ciepła atmosfera Zresztą jak sam widzisz, dyskutujemy raczej na konkretne piwowarskie tematy. Tak więc miło mi powitać, mam nadzieję, że będziesz systematycznie zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam liczymy na wymianę doświadczeń oczywiście bez frustracji . ...i mam nadzieję, że uda nam się zachować taką przyjazną atmosferę jaka jest w tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja też witam - z tymi flustracjami to do czasu wielkiego zjazdu piwowarów (do wiosny) będzie spokój;) Wtedy ma być wielka degustacja piw i opinie na temat wypitych ... i może się zacząć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi