e-prezes Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) 22 Listopada 2014 godz. 16:00 w pubie "U Fotografa" w Lublinie. Mam nadzieję, że jest to termin dla wszystkich w miarę optymalny. Dla wszystkich, którzy są członkami PSPD i widzą swój udział w przyszłości w stowarzyszeniu, dla tych którzy byli członkami stowarzyszenia, ale uważają, że jest powód, by o PSPD podyskutować (także krytycznie) i dla tych, którzy mają zamiar uczestnictwa, rozważają to i brak im przysłowiowej kropki nad "i". PSPD się zmienia, bo zmienia się struktura stowarzyszenia. Jedną z ważnych zmian jest 'wybór delegatów'. PSPD osiągnęła taki poziom osób w niej uczestniczących, że aby reprezentować stowarzyszenie w sposób miarodajny, będą musieli być wybierani reprezentanci (a nie jak dotychczas decyduje walne zgromadzenie członków). Oznacza to ni mniej ni więcej, że odziały silniejsze, liczniejsze, już ukonstytuowane będą miały większą siłę przebicia w podejmowaniu decyzji. Skoro jest nas kilkanaście osób czemu nie mówić jednym głosem? Czemu nie bronić własnych racji? Brak fundamentalnej decyzji z naszej strony będzie skutkować tym, że ci którzy są już w organizacji zostaną dopisani do istniejących struktur, a ich głos będzie głosem tychże oddziałów. Zapraszam do spotkania i dyskusji. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tomku tak w kilku słowach jakie są obowiązki, koszt i przywileje członków PSPD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Zależy jaki stopień wsparcia chciałbyś reprezentować... Przyznam szczerze, że sam w tym roku za wiele nie zrobiłem poza płaceniem składek (~100 zł/rok). Stać mnie na jedną imprezę z własnej inicjatywy... Masz chęci, chcesz się wykazać działaniem, przyjdź! Porozmawiamy. Edytowane 3 Listopada 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pomyślę. Boli mnie, że w Zamościu nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdzip Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Witam, jedzie ktoś na spotkanie U Fotografa w sobotę 22.11. z okolic Krasnegostawu lub Zamościa? Edytowane 19 Listopada 2014 przez tdzip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Będę jechał od siebie więc mogę zabrać po drodze. Tyle, że nocuje w Lublinie u Narzeczonej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdzip Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dzięki za propozycję ale muszę jakoś wrócić więc kombinuję dalej, na którą dokładnie się spotykamy? bo grafik napięty i nie chce czasu spędzić czekając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdzip Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 ok postaram się więc pojawić, dobrze by było gdyby koledzy którzy zamierzają być na WP podali mi swoje imię i nazwisko oraz numer legitymacji co będzie niezbędne do sporządzenia protokołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki za ruszenie z miejsca I do zobaczyska... Edytowane 22 Listopada 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_cz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Panowie, Sobota, 17 stycznia godzina 15:00, ewentualnie niedziela 18 stycznia. U Fotografa. Spotkanie w celu omówienia dalszej strategii działania Lubelskiego OT PSPD. Damy radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdzip Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 1. tdzip / sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mnie prędzej 18-sty pasuje, ale tak w ogóle to jeszcze lepiej 31-szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_cz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mnie prędzej 18-sty pasuje, ale tak w ogóle to jeszcze lepiej 31-szy. Niedziela to i mi bardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdzip Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja się dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_cz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Na podstawie rozmów z członkami ustalam spotkanie na niedzielę, godzina 15, w pubie U Fotografa. Oczywiście ludzie z poza PSPD też są mile widziani ale głównie będziemy rozmawiać na tematy związane ze stowarzyszeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi