Undeath Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Prosiłbym skontaktować się z osobami przyjmującymi piwa, które są podane w regulaminie do konkursu. Często podawane są błędne maile, lub pisane lekarskim pismem, jeżeli piwo przyszło w terminie i zostało opłacone, na pewno zostało przyjęte do konkursu. Jeżeli nie ma Cię na liście finałowej to najwidoczniej nie przeszedłeś eliminacji. I proszę używaj spacji bo zastanawiałem się czy nie zignorować tego posta za to. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wysłałem piwo na konkurs..brak jest jakiejkolwiek odpowiedzi.. nie wiem dlaczego.. Tak, Twój mail wrócił widzę..stach.geo@posta.onet.pl - to poprawny adres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Na jaki adres powinienem napisać maila z zapytaniem czy dotarła moja przesyłka z dwiema dodatkowymi butelkami, które stłukły się w poprzedniej przesyłce? Bo widzę, że przeszedłem do finału, więc pewnie przydałyby się te butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Wysłałem piwo na konkurs..brak jest jakiejkolwiek odpowiedzi.. nie wiem dlaczego.. Tak, Twój mail wrócił widzę..stach.geo@posta.onet.pl - to poprawny adres? między stach a geo DOLNY PODKREŚLNIK poczta.onet.pl Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez stach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 stach.geo@posta.onet.pl Chyba poczta.onet.pl, a nie posta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zapraszam do zapoznania się z pełną listą nagród:http://www.wrowar.pl/2015/04/nagrody-kpd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Bo widzę, że przeszedłem do finału, więc pewnie przydałyby się te butelki z tego co wczoraj z Macasem rozmawiałem to coś dotarło, weryfikowaliśmy to nawet i chyba była to Twoja paczka Jak mi podasz na PW imię i nazwisko, to Ci powiem, bo aktualnie siedzę w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To ci co nie weszli do finału tez dostaną info co było nie tak z piwem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tak, jeżeli adres email nie był słabo czytelny i wpisując go nie popełniliśmy błędu każdy dostanie z systemu info za co piwo zostało odrzucone. Jeżeli w ciągu najbliższych dni by się tak nie stało, to wtedy proszę o kontakt ze mną przez PW - sprawdzimy adres, ewentualnie poprawimy i załatwimy sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Obdzwoniłem ćwierć Wrocławia i z noclegami posucha. Wszystko zarezerwowane a najtańszy dostępny zaoferowano mi w hostelu za 300 PLN/noc. Cenicie się Ślązacy Nie macie tam jakichś znajomości z normalnymi cenami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jaki to Śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Obdzwoniłem ćwierć Wrocławia i z noclegami posucha. Wszystko zarezerwowane a najtańszy dostępny zaoferowano mi w hostelu za 300 PLN/noc. Cenicie się Ślązacy Nie macie tam jakichś znajomości z normalnymi cenami? No niestety Majówka i co roczne bicie rekordu świata na gitarze "hej Joe" oraz festiwal piwa robią swoje. Spróbuj hostel chopper na kotlarskiej, plus the one hotstel na rynku, The boogie hostel, i bardziej na obrzeżach trio hostel... Więcej nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jaki to Śląsk Dolny? Czy już nie? Spróbuj hostel chopper na kotlarskiej, plus the one hotstel na rynku, The boogie hostel, i bardziej na obrzeżach trio hostel... Więcej nie znam. Dzięki, spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZZZabioreCiButy Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Też nie dostałem żadnego potwierdzenia czy piwo dotarło czy nie. A formularz był wydrukowany więc błędnego maila nie mogło być. Myślałemże może potwierdzenie napiszą w ostatniej chwili jak na warszawskim ale nadal cisza... w sumie nie przeszedłem eliminacji (jeśli paczka dotarła) więc <>< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skum Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Też nie dostałem żadnego potwierdzenia czy piwo dotarło czy nie. A formularz był wydrukowany więc błędnego maila nie mogło być. Myślałemże może potwierdzenie napiszą w ostatniej chwili jak na warszawskim ale nadal cisza... w sumie nie przeszedłem eliminacji (jeśli paczka dotarła) więc <>< Dostałem potwierdzenie przyjęcia piw jeszcze przed eliminacjami, więc możliwe że gdzieś się Twoje zapodziały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wyniki już były, zdążyłem od tego czasu przejść jakieś 7km do domu, niemniej jednak organizatorzy wciąż swoje mają na głowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 no ja to w sumie więcej zrobiłem ale wciąż czekam na wyniki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No ja też jestem ciekaw wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No to warzymy wędzonkę w Nepomucenie. qub 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZZZabioreCiButy Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wędzonkę Barrel Aged! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drifter90 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 są gdzieś w necie wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Przedstawiam wyniki 10. Konkursu Piw Domowych, który odbył się w ramach 12. Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich odbywających się razem z 6. Festiwalem Dobrego Piwa. Ogłoszenie wyników oraz wręczenie dyplomów nastąpiło wczoraj o godzinie 18.45, na scenie eventowo kulinarnej Festiwalu.Wariacje na temat wędzonkiI miejsce - Michał Jakuszewski i Katarzyna MielczakII miejsce - Mariusz KwiatkowskiIII miejsce - Jarosław KrawczykBelgian BlondI miejsce – Mariusz BystrykII miejsce – Dariusz PiętaIII miejsce Bartosz HajdukCascadian Dark AleI miejsce - Jacek StachowskiII miejsce – Konrad KurekIII miejsce - Mateusz KuprachAmerican PilznerI miejsce - Krzysztof KubiakII miejsce – Mariusz BystrykIII miejsce – Jarosław KrawczykNagroda Grand Prix: Michał Jakuszewski i Katarzyna MielczakWszystkim zwycięzcom serdecznie gratulujemy! Edytowane 3 Maja 2015 przez Undeath bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 A dalsze miejsca podasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drifter90 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 O wlasnie prosze dalsze miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambo-5 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Warzymy w duecie i tak było podane na formularzu: Michał Jakuszewski i Katarzyna Mielczak. Proszę poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi