Bogi Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Nie wiem czy ktoś już podawał: http://stoutday.com/ Odliczanie jest, historia napisana przez mądrych ludzi, i w tym roku wypada już jutro I jest tam też ładna piosenka, którą pozwoliłem sobie przetłumaczyć: Zaśpiewajmy o naszych skarbach, co starej Anglii nadają radość i szyk, o profitach i przyjemnościach gdzie mocnego piwa łyk Chlacze wina i likworów muszą usunąć się w cień bo to tylko dla Brytonów picie piwa czyni ich dzień Francuskie winniczki i kiepściutki jasny lagier to nic wobec naszych chmielowisk, gdzie wolność prawdziwa kwitnie i piwo czyni twarz pulchną i różową gdy tylko się go łyknie Edytowane 5 Listopada 2014 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar71 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Co jest z tymi datami? W tamtym roku był 8.11 przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 święto ruchome najwidoczniej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Ustawiają tak żeby w pi - ni wypadało i wtedy cały weekend ciągną Edit: popieprzyło mi się Przecież to jutro czwartek....to już nie wiem co oni z tymi datami Edytowane 5 Listopada 2014 przez Serpiente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Może tak jak z bożolem? Ma być w 3ci czwartek listopada czyli co roku inna data. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar71 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Faktycznie! Tylko 8 to był piątek, a teraz czwartek. Niech sie zdecydują w końcu Edytowane 5 Listopada 2014 przez Szuwar71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Kto by się tym przejmował. Wychylcie sobie stouta, najlepiej już dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi