biervorkoster Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Czy ktos zna jakis program podobny do breew targeta ale pod androida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja mam na tablecie zaisntalowanego BrewR, używam go jak nie mam pod ręką lapka. Dodatkowo mam jeszcze: Beer Hydrometer Corrector, BrewAide, BrewAide ale je wykorzystuję do jakiś obliczeń drobnych tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja mam na tablecie zaisntalowanego BrewR, używam go jak nie mam pod ręką lapka. Dodatkowo mam jeszcze: Beer Hydrometer Corrector, BrewAide, BrewAide ale je wykorzystuję do jakiś obliczeń drobnych tylko. W brewr jest mozliwos importowania slodow i reszty skladnikow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 W brewr jest mozliwos importowania slodow i reszty skladnikow? Importu nie zauważyłem, wbijanie z ręki działa jak najbardziej. Mam tablet z Biedronki więc krew mnie zalewa regularnie, ale można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Na brew aide pisze ze jest zgodny z BS. Ja mam kiano z 8gb i wlasnie nie moge zainstalowac ani jednego ani drugiego, podaje inf za malo miejsca w pamieci urzadzenia. Niwe wiem o co biega musze pozabijac wszystkie procesy i sprobuje jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ale na na androida jest też BS, nawet niedrogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mam BeerSmitha na Androida, super sprawa. Możesz zapisać na PC recepturę do clouda i otworzyć ją później na smartfonie. Co ciekawe export do chmury jest ze słodami, chmielami, itd. Jak ich nie masz w appce to można kliknąć zapisz i już mamy dostępną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mam BeerSmitha na Androida, super sprawa. Możesz zapisać na PC recepturę do clouda i otworzyć ją później na smartfonie. Co ciekawe export do chmury jest ze słodami, chmielami, itd. Jak ich nie masz w appce to można kliknąć zapisz i już mamy dostępną Tak to super sprawa ale BS na kompa to 80 a na tablet. 20 dych. Kombinuje cos tanio i na androida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja używam Brewzor Pro Beta, jest w Play Store za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 W brewzor są tylko kalkulatory, ale mnie również wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jak czegoś nie ma toż podobno można sobie napisać używając choćby: http://appinventor.mit.edu Podobno aplikacje składa się z klocków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak czegoś nie ma toż podobno można sobie napisać używając choćby: http://appinventor.mit.edu Podobno aplikacje składa się z klocków. teoretycznie to prawda, ale praktycznie bardziej skomplikowany program lepiej napisać niż złożyć w AI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 W brewzor są tylko kalkulatory, ale mnie również wystarcza. nie tylko ale reszta działa tak co sprawia że w praktyce warto korzystać tylko z kalkulatorów BTW - daje różne wyniki jak BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja polecam natomiast prostą, ale b. praktyczną aplikację Wort, aż się dziwię, że nigdzie o niej na forum nic nie ma. https://play.google.com/store/apps/details?id=info.dynamicdesigns.wort&hl=pl Pozwala na budowanie receptury (na razie z "fabrycznych" surowców, można ręcznie coś dodać, ale do konkretnej receptury, autor nad tym pracuje), są charakterystyki stylów, jest zestaw kalkulatorów. Umożliwia eksport receptur, niestety nie jest kompatybilny z BS/BT (przynajmniej o ile widzę). Pod względem funkcjonalności, gdyby nie magazyn surowców, IHMO aplikacja lepsza niż Brewtarget, głównie dzięki szybkości i intuicyjności. Co więcej, za free i świetny kontakt z autorem - odpisuje w ciągu kilku godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 b. praktyczną aplikację Wort, Dobry trop. Ja miałem dotychczas BrewR do którego jestem przyzwyczajony ale Wort jest faktycznie ciekawy. Myślałem o BeerSmith 2 ale nie widzę sensu przy tych dwóch adekwatnych do moich potrzeb apkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jako_pierwszy Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 to który wg was jest najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 to który wg was jest najlepszy? Po kilku tygodniach grzebania, zostawiłem Wort i wyrzuciłem BreweRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonik83 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Też używam Worta do obliczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uran56 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dzięki za propozycje, ten Wort całkiem ciekawa apka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi