szop007 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Chciałbym również podziękować za doskonałe towarzystwo,dawno tak miło nie spędziliśmy weekendu. Jako że jestem nowicjuszem na forum,teraz usiłuję połączyć zapamiętane twarze z Waszymi nickami Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do następnego spotkania w takich nastrojach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 ... byliście grupą szczęśliwych, dumnych, solidarnych piwowarów! ... i to było przedziwne - żadnych kłótni, przepychanek, obrażania się Chyba faktycznie musiał się nad nami unosić "Duch Miłości" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) No to teraz jestem na siebie wściekły, że mnie tam nie było A swoją drogą, dlaczego nikt nie podjął tego wątku wcześniej, kilka dni przed imprezą? EDIT: Czy to będzie teraz impreza cykliczna? Edytowane 21 Września 2009 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Czy to będzie teraz impreza cykliczna? Takie są plany, w przyszłym roku z tego co słyszałam impreza ma się odbyć nie w Kazimierzu, a w Lublinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Czy to będzie teraz impreza cykliczna? Takie są plany' date=' w przyszłym roku z tego co słyszałam impreza ma się odbyć nie w Kazimierzu, a w [b']Lublinie[/b]. Też blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 w przyszłym roku z tego co słyszałam impreza ma się odbyć nie w Kazimierzu, a w Lublinie. To by było fajnie, bo w moim mieście rodzinnym Ciekawe tylko gdzie ? Na terenie Browarów Lubelskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 w przyszłym roku z tego co słyszałam impreza ma się odbyć nie w Kazimierzu' date=' a w Lublinie.[/quote']To by było fajnie, bo w moim mieście rodzinnym Ciekawe tylko gdzie ? Na terenie Browarów Lubelskich ? Nie wiem czy faktycznie Profesjonalia mają być w Lublinie czy to tylko plotka. Ktoś o tym wspominał, ale nie jestem pewna czy to potwierdzona informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Czy to będzie teraz impreza cykliczna? Takie są plany' date=' w przyszłym roku z tego co słyszałam impreza ma się odbyć nie w Kazimierzu, a w [b']Lublinie[/b]. Też blisko Bo to święto chmielu. Organizatorzy raczej nie zmienią lokalizacji na Warmińsko-Mazurskie. ... byliście grupą szczęśliwych, dumnych, solidarnych piwowarów! Nic dodać, nic ująć! No może niezgodziłbym się z jednym... Nie "byliście" lecz "BYLIŚMY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ... byliście grupą szczęśliwych' date=' dumnych, solidarnych piwowarów![/quote']Nic dodać, nic ująć! No może niezgodziłbym się z jednym... Nie "byliście" lecz "BYLIŚMY" ... JESTEŚMY, BĘDZIEMY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Bo to święto chmielu. Organizatorzy raczej nie zmienią lokalizacji na Warmińsko-Mazurskie. [" mogą zmienić na Wlkp , bo okolice Nowego Tomyśla też słyną z upraw chmielu . A może KP włączy się w organizowany tam Jarmark Chmielarsko-Wikliniarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Według mnie jednak Kazimierz to najlepsze miejsce. Małe miasto, wszędzie blisko, rozbudowana infrastruktura, około 2/3 upraw chmielu w regionie, specyficzna atmosfera, mnóstwo ludzi mimo, że po sezonie wakacyjnym. Lublin nie ma już takiego klimatu. Ale zobaczymy za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniady Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Muszę przyznać, że od dawna się zastanawiałem czy Pieron w rzeczywistości mówi tak jak pisze. No i nie zawiodłem się, on rzeczywiście mówi gwarą, czasami ciężko go zrozumieć, czasami zamiast słuchać co mówi zastanawiałem się co powiedział przed chwilą . Bardzo mi się podoba jego sposób mówienia, bo nie było mi dane wcześniej znać nikogo, kto by tak fajnie mówił. Co by nie było fajnie było się spotkać, wypić razem. Nie ukrywam, że najmilej wspominam kontynuację piątkowego wieczoru w miejscu naszego noclegu. Tutaj pragnę wyrazić wyrazy największego podziwu dla Dori i Infama za to, że tyle i tak długo mogą wypić oraz dla Pierona, który zanim zdążyłem się obudzić to już zdążył wrócić z giełdy w Lublinie. Niestety w sobotę rozsądek przemówił i jako kierowca położyłem się wcześniej spać omijając sobotnie spotkanie. Na koniec pragnę dodać, że po kilku naszych wcześniejszych spotkaniach, droga na Profesjonalia była pierwszą okazją, żeby porozmawiać z Coderem i Infamem na trzeźwo . No i dla mnie osobiście zabrakło na tej imprezie jeszcze Staśka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) No nie przesadzaj z tą gwarą, bo aż tak to mi się nie wydaje. Ale Dori pomagała w tłumaczeniu. Bardzo się cieszę że mogłem uczestniczyć w tej fajnej imprezie. Dzięki Wam czułem się swojsko. PS. mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Edytowane 23 Września 2009 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Niestety nie mogłem być z Wami. Z tego powodu jest mi niezmiernie przykro. Mam nadzieję, że następnym razem jak Nas zaproszą to ja też będę. Byłem w tym czasie na innej imprezie również świetnej, ale niestety tam musiałem za to co nieco zapłacić - to było wesele mojego Syna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi