jaras Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Idą święta to szukał człowiek prezentu, a że akcja chmielowa właśnie się zakończyła więc trzeba było ten chmiel jakoś popakować. Z pomocą przychodzi zgrzewarka ProfiCook: i robi to nadzwyczaj dobrze, tak więc polecam, póki jeszcze kurierzy nie mają roboty po pachy... Edytowane 6 Grudnia 2014 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 wifil kostet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 236 pln http://www.proficook.pl/asortyment-profi-cook/zgrzewarki-pakowanie-prozniowe/urzadzenie-do-pakowania-prozniowego-profi-cook-pc-vk-1015.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) ja kupiłem za 190pln [edit] teraz 9pln droższa Edytowane 6 Grudnia 2014 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ja brałem na proficook.pl bo pobraniowa przesyłka darmowa - złożyłem zamówienie po 17, na drugi dzień o 12 kurier dostarczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Mam i polecam - wędlinki te sprawy, wicie rozumicie spisuje się świetnie. Jakby co, to zamienniki woreczków porządnej jakości można zakupić w PAKu Toruń. Link do importera pakowarki: http://clatronic24.p...pc-vk-1015.html Worki: http://www.swiatwokolkuchni.pl/?cat=253&zacznij_od=20 Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 właśnie wypróbowałem funkcję odsysania TURBO - maszyna po każdej takiej akcji musi kilka sekund postać, ale paczuszka chmielu jest twarda jak kupiona w TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 musi kilka sekund postać, a kolega czytał instrukcję? bo jest tam wyraźnie napisane, że trzeba odczekać minut po każdym zgrzewaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 a ja myślałem, że jakieś DIY.. Lusterko87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 a kolega czytał instrukcję? A kolega co tu mi estrogenem podjeżdża i insynuuje niepolskość - oczywiście że nie czytałem. gwzd i zamyślony 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vald Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tez sobie sprezentowalem ProfiCooka z uwagi na nadchodzacy transport 3.5kg chmielu Bardzo spoko dziala, zapakowalem juz starsze chmiele i sa dobrze odessane i ladnie trzyma zgrzew. Na Allegro za 199zl mozna + 10zl czy iles wysylki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie lubie Was... Myślałem, że już jestem wyposażony, że teraz kasa to już tylko na Kobiety... No nic pod choinkę będzie prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 insynuuje niepolskość - oczywiście że nie czytałem. padłem .... Z ponad rocznej praktyki w używaniu pakowaczki (głównie do wędlin) - po zgrzaniu trzeba odczekać ok minutę (aby listwa dobrze wystygła) bo inaczej gorąca listwa rozpuszcza molet na folii i dupa z odsysania powietrza. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 7 Grudnia 2014 przez qub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się