Skocz do zawartości

Zgrzewarka "próżniowa" ProfiCook


jaras

Rekomendowane odpowiedzi

Idą święta to szukał człowiek prezentu, a że akcja chmielowa właśnie się zakończyła więc trzeba było ten chmiel jakoś popakować. Z pomocą przychodzi zgrzewarka ProfiCook:

 

weFnCcsl.jpg

 

i robi to nadzwyczaj dobrze, tak więc polecam, póki jeszcze kurierzy nie mają roboty po pachy...

Edytowane przez jaras
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Mam i polecam - wędlinki te sprawy, wicie rozumicie :D spisuje się świetnie. Jakby co, to zamienniki woreczków porządnej jakości można zakupić w PAKu Toruń.

Link do importera pakowarki: http://clatronic24.p...pc-vk-1015.html

Worki: http://www.swiatwokolkuchni.pl/?cat=253&zacznij_od=20

Edytowane przez Mariusz_CH
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Tez sobie sprezentowalem ProfiCooka z uwagi na nadchodzacy transport 3.5kg chmielu ;) Bardzo spoko dziala, zapakowalem juz starsze chmiele i sa dobrze odessane i ladnie trzyma zgrzew. Na Allegro za 199zl mozna + 10zl czy iles wysylki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

insynuuje niepolskość - oczywiście że nie czytałem.

:lol: padłem .... :okey:

 

Z ponad rocznej praktyki w używaniu pakowaczki (głównie do wędlin) - po zgrzaniu trzeba odczekać ok minutę (aby listwa dobrze wystygła) bo inaczej gorąca listwa rozpuszcza molet na folii i dupa z odsysania powietrza.

 

pozdro

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.