Zwiazkowiec Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Witam wszystkich piwowarów. W maju tego roku uwarzyłem pierwszą warkę. Od tego czasu większość wolnych chwil przeznaczam na warzenie, planowanie surowców do kolejnych warek, sprawdzanie notatek, czytanie od deski do deski dostępnej literatury a przede wszystkim .... śledzenie wpisów na tym forum. Poniważ mój zapał nie okazał się chwilowym i słomianym, uznałem, że nie ma innego wyjścia jak zarejestrować się... Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję aktywnym członkom tego forum za dotychczasową inspirację. Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
coder Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Witamy kolejnego piwowara z Warszawy (i okolic), może niedługo uda nam się poznać osobiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Cześć. I ja witam piwowarzy rosną w siłę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Witam kolejnego piwowara ze stolicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Góry Wałbrzyskie Pozdrawiają kolejnego piwowara:) (rośniemy w siłę) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Witaj, samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako1 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Witam ,Pozdrawiam i sukcesów piwowarskich życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
vettis Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Małopolska wita kolejnego maniaka Udanych warek. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts