Jump to content

Pomoc w obliczeniach


Recommended Posts

Witam,

długo zabierałem się za moją drugą warkę i skarciło mnie to. Otóż wygasła mi licencja na BS2 (można to jakoś objeść?) a miałem już prawie gotową recepturę na APA. Pomóżcie obliczyć IBU ekstrakt i w ogóle co sądzicie o tym.

Zasyp:

4kg Pale Ale

1kg Cara Red

zacieranie w 65st C 55 min

wysłodziłem do 2 BLG

gotowanie 60 min

chmielenie

1 min - 40g taurusa

30 min- 10 Iunga

45 min - 15 g taurusa

planowanie 50 g citry na zimno

 

dzięki za pomoc !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.