keda Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 180 Pilzneński - 4,2 kg Karmelowy strzegom 30 - 0,35 kg zacieranie: 62 oC-20 min 72 oC - 45 min gotowanie 60 min Iunga 18 g - 60 min cascasde i Citra po 10g -10 min Wyszło 24 L - 13 Blg FM31 - Bawarska dolina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) 181 Pilzneński - 3,4 kg Monachijski 1.6 kg Karmelowy strzegom 50 - 0,2 kg Karmelowy strzegom 150 - 0,2 kg zacieranie: 62 oC-20 min 72 oC - 45 min gotowanie 60 min Iunga 18 g - 60 min lubelski 20g -10 min Wyszło 24 L - 14 Blg FM31 - Bawarska dolina Edytowane 16 Lutego 2020 przez keda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się