Skocz do zawartości

Browar ŁośTu


keda

Rekomendowane odpowiedzi

180

Pilzneński - 4,2 kg

Karmelowy strzegom 30 - 0,35 kg

 


zacieranie:
62 oC-20  min
72 oC - 45 min

gotowanie 60 min

Iunga  18 g - 60 min
cascasde i Citra   po 10g  -10 min

 

Wyszło 24 L - 13 Blg

FM31 - Bawarska dolina

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

181

Pilzneński - 3,4 kg

Monachijski 1.6 kg

Karmelowy strzegom 50 - 0,2 kg

Karmelowy strzegom 150 - 0,2 kg

 


zacieranie:
62 oC-20  min
72 oC - 45 min

gotowanie 60 min

Iunga  18 g - 60 min
lubelski   20g  -10 min

 

Wyszło 24 L - 14 Blg

FM31 - Bawarska dolina

Edytowane przez keda
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.