Gabryel Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Zaznaczyłem właśnie "swoje miejsce na ziemi", aby na piwowarskiej mapie urozmaicić nieco Pustynię Zachodniopomorską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Witam serdecznie życzę samych udanych warek... i bez takich problemów piwowarskich jakie ja mam obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ja też witam i cieszę się bardzo bo łyso tam było Witam serdecznie życzę samych udanych warek... i bez takich problemów piwowarskich jakie ja mam obecnie To jakieś fatum wisi teraz nad piwem U mnie wczoraj też było mało fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Cześć Gabryel, witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi