BuDeX Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Wygrałem to wrzucam Wyniki III Warmińskiego Konkursu Piw Domowych (2015): Mild:1. Bartłomiej Pawlik2. Jacek Stachowski3. Jacek Błędowski4. Marcin Jędrzejewski5. Anna i Maciej Falkowscy6. Karol Kaniewski7. Piotr Domański8. Kamil Małochleb9. Łukasz Śledziński10. Bogdan Sadowski Polish India Pale Ale:1. Łukasz Pawlak2. Krzysztof Kropiś3. Maciej Osiński4. Marcin Trzciałkowski5. Bartosz Grzybowicz6. Rafał Wieczorek7. Rafał Ptaszek8. Łukasz Derdziak9. Jerzy Mitczuk10. Radosław Saniewski Porter Pszeniczny:1. Szymon Synak2. Marek Maj3. Łukasz Pawlak4. Rafał Polok5. Jan Gadomski6. Łukasz Śledziński7. Bartosz Grzybowicz8. Anna i Maciej Falkowsky9. Paweł Szmidt Rosanke:1. Karolina i Wojciech Ściana2. Radosław Saniewski3. Artur Zajączkowski4. Bartłomiej Pawlik5. Jan Gadomski6. Leszek Czodrowski7. Bogdan Markocki8. Arkadiusz Kuliś9. Maciej Osinski10. Łukasz Mila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dzięki Łukasz za wrzucenie wyników Gratuluję I i III miejsca. Piw było: 12 porterów, 23 PIPA, 20 Mildów, 19 Rosanek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Właśnie odebrałem nagrody od organizatorów. No i rozgrzebuję tę paczkę i szukam i szukam i nie mogę znaleźć "pamiątkowego kufla ceramicznego". Czy to niedopatrzenie, czy może jednak kufla nie ma? bo nie ukrywam, że ta pozycja mnie ciekawiła i chciałem ten kufel dostać. Druga sprawa to kuszulki, bardzo fajne, ale w rozmiar S za nic nie wejdę (dziewczyna się ucieszy ), w M postaram się wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam Właśnie zostały rozesłane metryczki z finału w kategorii PIPA. Jeśli ktoś nie dostał, to proszę pisać do mnie prywatną wiadomość, ale najpierw na wszelki wypadek sprawdzić folder SPAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pshemek1983 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Filmik z przebiegu III WKPD w Olszynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hagen Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Właśnie odebrałem nagrody od organizatorów. No i rozgrzebuję tę paczkę i szukam i szukam i nie mogę znaleźć "pamiątkowego kufla ceramicznego". Czy to niedopatrzenie, czy może jednak kufla nie ma? bo nie ukrywam, że ta pozycja mnie ciekawiła i chciałem ten kufel dostać. Druga sprawa to kuszulki, bardzo fajne, ale w rozmiar S za nic nie wejdę (dziewczyna się ucieszy ), w M postaram się wbić Ja na szczęście dostałem L... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi