Makaron Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 No to sie zaczęło. Rozpocząłem ostatni rok na studiach i moim zadaniem na kolejne kilka miesięcy będzie właśnie rozwój aplikacji dla piwowarów domowych. Zatem będę potrzebował pomocy przy rozwoju projektu, zbieraniu informacji właśnie jak ma taka aplikacja ma działać, co jako potencjalni użytkownicy byście chcieli by robiło za was a poźniej testowanie i na koniec wydanie opini. Na pewno będzie to webowa aplikacja. Jestem na samym początku projektu, więc niespecjalnie mam przygotowane pytania, ale jakoś niebawem powinienen coś przygotować. Będę zamieszczał pytania w tym wątku. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacenty Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 "Nie w temacie Miejsce, gdzie wpadają posty nie mające nic wspólnego z tematyką, czyli reklamy i spam. Tutaj też możesz testować pisanie postów i ustawienia." To reklama, czy spam panie moderatorze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 "Nie w temacie Miejsce, gdzie wpadają posty nie mające nic wspólnego z tematyką, czyli reklamy i spam. Tutaj też możesz testować pisanie postów i ustawienia." To reklama, czy spam panie moderatorze? Watek trafił tam gdzie miał, czyli hyde park. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelH Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Możesz liczyć na moją pomoc i opinie. Powodzenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts