Jacenty Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Przedmieścia Bydgoszczy. Obudziłem się, a za oknem widok jak z bajki. -2 na termometrze, zero wiatru, prawie bezchmurnie. Aż się prosi o garażowe warzenie. Edytowane 8 Lutego 2015 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepa79 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 To u nas burza śnieżna za oknem i świata nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Obudziłem się rano ja p...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 rano ja p...... kogo? a w temacie to jestem po 1h odśnieżania (na kaca najlepsza praca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Stryszawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 hmmm... tylko ja w takiej dziurze mieszkam że nawet śnieg mnie nie odwiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi