brewness Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) mamy awarię serwera Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez brewness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Skąd pobrać apkę ? Wymieniam telefon, w sklepie play nie ma. Jest na apkpure, ale co to jest ? Umieścił ja tam 王轩译 . No nie wiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 35 minut temu, zielony07 napisał(a): Skąd pobrać apkę ? Wymieniam telefon, w sklepie play nie ma. Jest na apkpure, ale co to jest ? Umieścił ja tam 王轩译 . No nie wiem ... Była apka? Zawsze logowalem się przez stronę www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Była, dość wygodna. Na starym telefonie się zacięła, po próbie zalogowania kółko się kręci i nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi