Seta Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witajcie. Z większością znamy się z browar.biz. Tak czy owak wypada się przywitać! Na piwo.org ściągneła mnie mapka - świetny pomysł!! I kurcze jestem jedyny w lubelskim póki co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witajcie. Z większością znamy się z browar.biz. Tak czy owak wypada się przywitać! Na piwo.org ściągneła mnie mapka - świetny pomysł!! I kurcze jestem jedyny w lubelskim póki co... Witaj faktycznie znamy się z browar.biz - śledzę z uwagą Twoje poczynania Mam nadzieję, ze zagościsz u nas na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witaj Ja również czytuję Twoje posty Rzeczywiście nie masz w pobliżu nikogo, ale to może się zmienić, bo osób wciąż przybywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 witam i ja browarbizowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dzięki za miłe powitanie. Będę zaglądał na to forum, bo ładnie się rozkręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam, jak to mówią sami swoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nawet avatary takie same... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi