josefik Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 To Działa Dysza rozwiercona, odprowadzanie spalin zrobione. Robię ruszt tylko na 1cm nad profil taboretu, wystarczy. Wreszcie czuć jaka palniki mają moc . Został jeszcze mi do wyregulowania mniejszy palnik 10kW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Kiedyś kupie sobie taki palnik teraz wiem co mam zrobić,pozostaje życzyć grzej ile wlezie. :okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) To Działa Dysza rozwiercona, odprowadzanie spalin zrobione. Robię ruszt tylko na 1cm nad profil taboretu, wystarczy.Wreszcie czuć jaka palniki mają moc . Został jeszcze mi do wyregulowania mniejszy palnik 10kW. No to piknie Jak widzać nie zawsze teoria idzie w parze z praktyką Edytowane 5 Października 2011 przez przemo70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Jak widzać nie zawsze teoria idzie w parze z praktyką Teoria jest wtedy, gdy wszystko wiemy, a nic nie działa, praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a my nie wiemy dlaczego. My łączymy teorię z praktyką, czyli nic nie działa i nie wiemy dlaczego. Edytowane 5 Października 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Jak widzać nie zawsze teoria idzie w parze z praktyką Teoria jest wtedy' date=' gdy wszystko wiemy, a nic nie działa, praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a my nie wiemy dlaczego. My łączymy teorię z praktyką, [b']czyli nic nie działa i nie wiemy dlaczego[/b]. Niestety mam tak z moją pompą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Można powiedzieć że prace nad instalacją zostały zakończone Co prawda zostały jeszcze kwestie remontowe /położyć kilkanaście płytek, odświeżyć ściany/ i pozbycie się kegów Ale na razie muszę odpocząć, zrobić jakąś warkę testową - może jakieś 50l brzeczki na startery, starczy na całą zimę. Dla kamery znalazłem już miejsce, postaram się podłączyć i uruchomić do weekendu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Można powiedzieć że prace nad instalacją zostały zakończone Co prawda zostały jeszcze kwestie remontowe /położyć kilkanaście płytek, odświeżyć ściany/ i pozbycie się kegów Ale na razie muszę odpocząć, zrobić jakąś warkę testową - może jakieś 50l brzeczki na startery, starczy na całą zimę. Dla kamery znalazłem już miejsce, postaram się podłączyć i uruchomić do weekendu. http://img685.imageshack.us/img685/8889/20111006235.jpg Najpiękniejsza jest ta kanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Najpiękniejsza jest ta kanka Grunt że spełnia swoja rolę , tylko trochę głośna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Żeby tylko brzeczki nie zassało, bo trzeba będzie łapać u sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Żeby tylko brzeczki nie zassało, bo trzeba będzie łapać u sąsiada Widziałem w kącie sprzęt do odzyskiwania brzeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tak poważnie, to najwięcej roboty jest przy kosmetyce warzelni, ja tego nie cierpię ale to ważna sprawa, bo przyjemniej się warzy w ładnie wyglądającym pomieszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tak poważnie, to najwięcej roboty jest przy kosmetyce warzelni, ja tego nie cierpię ale to ważna sprawa, bo przyjemniej się warzy w ładnie wyglądającym pomieszczeniu Przez to się jeszcze zamelinowałem na sezon 2011/2012 w kuchni żony z czego nie jest zadowolona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tak poważnie' date=' to najwięcej roboty jest przy kosmetyce warzelni, ja tego nie cierpię ale to ważna sprawa, bo przyjemniej się warzy w ładnie wyglądającym pomieszczeniu[/quote']Przez to się jeszcze zamelinowałem na sezon 2011/2012 w kuchni żony z czego nie jest zadowolona Tylko się dobrze zachowuj w tej kuchni, bo będziesz eksmitowany w trybie natychmiastowym Słuchaj praktyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Poczekam aż dojdzie do gotowania obiadu i nie będzie butli bo będę miał podpiętą do taboreta wtedy to jest jazda bez trzymanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Poczekam aż dojdzie do gotowania obiadu i nie będzie butli bo będę miał podpiętą do taboreta wtedy to jest jazda bez trzymanki Ja tak ekscytującej przygody z piwowarstwem jak wy nie mam. Nareszcie ma swoje lokum 10 m? nikt mi nie nudzi że za długo się ......,że kuchnia się klei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Udało mi się poskładać i posprzątać na tyle że zacieram testowo 10kg słodu. Brzeczka zostanie wykorzystana do starterów. Uruchomiłem też kamerkę więc można zajrzeć Chyba w międzyczasie któraś aktualizacja Firefoksa coś "polepszyła", bo przynajmniej u mnie obraz jest natomiast miałem kłopoty ze sterowaniem. Pod IE działa tradycyjnie bez problemu. Dajcie znać co z tym Firefoksem u was. Edytowane 9 Października 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 W ogóle nie mogę się połączyć. Chyba, że tyle userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ja mam to samo,oglądalność wzrasta jeszcze trochę i TVN wykupi prawa do transmisji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Zaraz piszę reklamację, abonament wykupiony a wizji nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Mile widziany napis przepraszam za usterki,kiedyś to był częsty widok w tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Powinno już być OK, piszcie gdyby nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Cześc Powinno już być OK, piszcie gdyby nie. Stronka już ruszyła, więcej nie sprawdzam bo IE nie chce mi się włączać na na FF mam uczulenie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Teraz jest ok można oglądać używam IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Tez się podłączyłem , używam opery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Tez się podłączyłem , używam opery. z wizją? czy tylko wchodzi na stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi