Wiktor Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 zasyp na Bitera, chmielenie na AIPĘ a drożdże belgijskie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Optuję za AIPĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Optuję za AIPĄ Będzie ładnie "pachniło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Takie coś proponuję na sobotę zacieranie tak po brytyjsku żeby za dużo przy tym nie stać, przerwa 68°C i 73°C pilzneński - 20kg amber-3kg cara 50ebc - 1kg cara gold 9ebc - 1kg centenntial- 100g -75min. chinook-30g -75min. cascade - 65g -20min. amarillo - 30g -20min simcoe -30g -1min. cascade-65g -1min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 I AIPA na Żywiecki konkurs będzie gotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Chciałem się dowiedzieć czy w sobotę każdy coś ze sobą przywozi żeby wrzucić do gara ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Myślę że do tego czasu 3 x zdążę ja wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Chciałem się dowiedzieć czy w sobotę każdy coś ze sobą przywozi żeby wrzucić do gara ??? Macieju gdybyśmy zdecydowali sie na lambika to prosiłbym Cię o oskrobanie piętek lub parę znoszonych skarpetek, na AIPA składniki mam. Ale problem jest z moją beczką alta /dziś podłączyłem/ , najlepsze chwile ma już za sobą więc w razie co proszę w miarę możliwości o przytarganie podręcznego bagażu butelkowego. Bo inaczej przy porterach i Ryśku impreza sie szybko skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 no tak, Ryśki zwykle nie pozwalają się zbyt długo lać w mordę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Takie coś proponuję na sobotę zacieranie tak po brytyjsku żeby za dużo przy tym nie stać Przy końcu zacierania możemy już leżeć, może ktoś dotrwa do chłodzenia, ale drożdże i tak zada Anteks, jak będzie wracał przez Opole z pokazu warzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Nie jest tak źle, bo na koniec zacierania /filtrację/ przyjedzie Zibi z Rubezahlem, na gotowanie /chmielenie/ Kaśka a przeleje i zada drożdże Wogosz z Jankiem. Więc w sumie musimy być czujni na zacieraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Oj, to duże wyzwanie nas czeka, ale jak "kanapki" na śniadanie będą dobrze "posmarowane", to na pewno damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No to damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 musisz sobie załatwić elektrozawór i sterownik, wtedy by wystarczyło zrobić zalew i zasyp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 musisz sobie załatwić elektrozawór i sterownik, wtedy by wystarczyło zrobić zalew i zasyp Wiktor, co ty masz z tym elektrozaworem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 musisz sobie załatwić elektrozawór i sterownik, wtedy by wystarczyło zrobić zalew i zasyp Od tego sezonu bez sterowników, chce znów poczuć radość i liczę na duży spontan przy zacieraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 musisz sobie załatwić elektrozawór i sterownik, wtedy by wystarczyło zrobić zalew i zasyp Wiktor mówisz o takim http://www.youtube.com/watch?v=3mFD5NzP6ok zalewie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Spokojnie, damy radę do końca. O której startuje maszyneria? No i jedenasta czas do miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 bardziej mi chodziło o ułatwienie Wam zacierania, ale zdaje mi się że ten filmik może dobrze reprezentować warzenie u józefika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 bardziej mi chodziło o ułatwienie Wam zacierania, ale zdaje mi się że ten filmik może dobrze reprezentować warzenie u józefika Nie bój nic, na kamerce zobaczysz jaka u jozefika kulturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Opcja REC jest dostępna dla userów? Bo ja mam taki przycisk jako admin. Jeśli tak to za kilka dni film bedzie hitem na YT bo na pewno kogoś podkusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 bardziej mi chodziło o ułatwienie Wam zacierania, ale zdaje mi się że ten filmik może dobrze reprezentować warzenie u józefika Myślę, że przydał byś się jako naoczny świadek i współwinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Rozmawiałem z Przemem i w bagażu podręcznym przytachamy coś z belgijskich specjałów, bo tylko to nam pozostało po upalnym lecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Rozmawiałem z Przemem i w bagażu podręcznym przytachamy coś z belgijskich specjałów, bo tylko to nam pozostało po upalnym lecie. Ja na to jak na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Chłopaki pilnujcie się żeby nie wyszła moja "pomroczność jasna" chcąc nie chcąc wzorowana na Bieloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się