anteks Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Zielone do Zielonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 do Jasnej góry Pan wie kto je pił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 do Jasnej góry Pan wie kto je pił I na poduszkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) Wy misiooholicy wy, toż to przecież taka nowa świecka tradycja że do Zielonej to z zielonym. Edytowane 6 Lutego 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Byle po spożyciu nie być zielonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Byle po spożyciu nie być zielonym A wiesz ilu osobom to piwo na drugi dzień życie uratowało? Mam jeden potwierdzony przypadek że ktoś na wielkim kacu nie zzieleniał jeszcze bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) biere de garde warka 152 z 22-01-2012 powędrowała na cichą blg początkowe 18,5 odfermentowanie do 2,5 edit dodano ok. 200g tettnagera Edytowane 6 Lutego 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Co ty "józek" takich mocarzy ostatnio serwujesz? Zima do czerwca ma trzymać, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tylko takie nie zamarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No ja tydzień temu zarządziłem ewakuację z piwnicy Zostały tam tylko słody i chmiel. Jedyny plus to taki, że mam teraz dużo bliżej po kolejne piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja w jednym pomieszczeniu mam -1 , a w fermentowni +5. Jutro chyba sie temp podniesie bo mam w planie warzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Co ty "józek" takich mocarzy ostatnio serwujesz? Zima do czerwca ma trzymać, czy co? Eee bo wszyscy szaleją z tymi lagerami, w tym roku mam w planie tylko jednego pseudolagera zrobić na drożdżach california lager. A warzę to co lubię i tak jak Andzej pisze to co nie zamarza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A warzę to co lubię i tak jak Andzej pisze to co nie zamarza . No w sumie tak. Gdy byłem u Ciebie to w lodówce miałeś jedynie RIS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No w sumie tak. Gdy byłem u Ciebie to w lodówce miałeś jedynie RIS'a Właśnie to było konsekwencją że warzyłem niekoniecznie to co lubię I właśnie sączyłem dzisiaj buteleczkę tego RISa jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 josefik, zawsze możesz liczyć na moją pomoc w degustacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 josefik, zawsze możesz liczyć na moją pomoc w degustacji Kratka jeszcze czeka. Nie znaczy że mi to piwo nie smakuje tylko że nie lawiruję już po stylach - wiem czego potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 josefik, zawsze możesz liczyć na moją pomoc w degustacji He he pierwszy krok możesz zrobić już w ZG Tylko niech Cię tam nie zwiedzie pozorna łagodność serwowanych tam trunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wystarczy puścić znaki dymne. I przybywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wystarczy puścić znaki dymne. I przybywam Puszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zakegowałem kolejna alternatywę dla zimowego płynu do spryskiwaczy bądź borygo. Belgijskie coś zeszło z 19,6 do 1,6 blg i jeśli chodzi o poziom alkoholu to pękła dyszka Do butelkowej refermentacji dodano ok 2,3g glukozy na butelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Wy misiooholicy wy, toż to przecież taka nowa świecka tradycja że do Zielonej to z zielonym. a na Jasną z jasnym? to na co weźmiesz na Jelenią górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) a na Jasną z jasnym? to na co weźmiesz na Jelenią górę Ciebie Wiktor Ale zostało jeszcze trochę tych gór Babia, Łysa ... wiec można pofantazjować Edytowane 7 Lutego 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Zakegowałem kolejna alternatywę dla zimowego płynu do spryskiwaczy bądź borygo. Belgijskie coś zeszło z 19,6 do 1,6 blg i jeśli chodzi o poziom alkoholu to pękła dyszka W browarze w Zduńskiej Woli byliby z Ciebie dumni, Jabłonowo już dawno pobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 spoko niektóre browary potrafią zejść poniżej zera - i to chodzi o gęstość nie o jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Pamiątka z zeszłotygodniowego warzenia na dużym minusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi