josefik Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Faktycznie wypięła się wtyczka , powinno juz działać. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Józefik a do ilu zeszły Mauribrew weiss? U mnie zakończyła się fermentacja na 5BLG i też mam wrażenie (jeszcze przed nagazowaniem), że jest trochę właśnie mdłe. U mnie zaszło do ok 3 jak dla mnie to i tak za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jakie masz linki do kamer i hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jakie masz linki do kamer i hasło? Uzupełniłem stopkę - odnośnik przekierowuje do pierwszego postu w tym wątku, tam są wszystkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viki Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 kiedy będziesz robił koleje piwo - chętnie coś podpatrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Krzysiu, zazdroszczę Ci sekretarki Jadwigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Wreszcie Jadwinia wyciągnęła z kolegi to choróbsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Krzysiu, zazdroszczę Ci sekretarki Jadwigi Każdy ma taką sekretarkę na jaką zasłużył Wreszcie Jadwinia wyciągnęła z kolegi to choróbsko Tak postawiła mi ....... bańki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Krzysiu, zazdroszczę Ci sekretarki Jadwigi Pieron zapomniałem dodać że koszt /jednorazowy/ zatrudnienia identycznej sekretarki to ok. 129 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viki Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 taa w piątek jestem w pracy ale i tak chętnie popatrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Start ok. 10, koniec ok. 20-21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viki Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) czekam z niecierpliwością światło zapal bo ciemno Edytowane 9 Listopada 2012 przez viki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Światło zapala asystentka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Nudy Panie! Czy asystentka nie mogła by stać na stanowisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 przecie jeszcze nie zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 cosik nie mogę się podłączyć sam właśnie kończę zacierać APA... mam nadzieję że tego nie zawalę. Nowe miejsce warzenia a wokoło pełno sierści od kotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 No właśnie cosik nie hula. Być może przyszła asystentka i josefik ocenzurował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 stłuczka Była bedzie poslizg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Jeżeli Kolega jeszcze nie rozpoczął, to co od godziny miesza się w kadzi? stłuczka Była bedzie poslizg Coś poważnego? Edytowane 9 Listopada 2012 przez pershi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 zupa na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ciasto na rogale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ZUPA SIE PRZYPALA!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Dobra zaczynamy mieszała sie kaszka kukurydziana na początek idzie Blonde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Josefik a obroty na mieszadle to dość wysokie widzę masz. U mnie wolniej się to kręci, ale może przez to że podpięty mam silniczek od wycieraczek na 24V pod 12 V zasilacz od kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi