dziedzicpruski Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie żebym się martwił, ale dziwną sprawę ze starterem, nie ma w ogóle piany (naprawdę 0), gazu do bólu, osad drożdżowy powstaje szybko,start bez opóźnień (w pare godzin),zapach jak na starter normalny, drożdże, forbidden fruit. Jedyna rzecz jaką zrobiłem pierwszy raz to wypłukałem słoik starsanem,po lekkim przepłukaniu wodą przegotowaną (piana oczywiście do połowy słoika) wsadziłem do piekarnika na dwie zdrowaśki (150 sC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Zdarzaly mi sie startery bez piany. Skoro widzisz, ze drozdze sie namnazaja (oprocz powiekszania sie osadu mozna widziec je zawieszone w cieczy - dosc charakterystyczny widok) to wszystko powinno byc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No to mi pierwszy raz, do tej pory zawsze miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się