Forest Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam mam pytanie czy da się coś radlerowego orzeźwiającego uwarzyć?? 3Kilo Słodu Monachijskiego II 0,5kilo Słodu Caraamber 0,5kilo Słodu Caramunich I Do tego myślałem dodać soku z powiedzmy 10 cytryn lub 7 + 3,4 limonki Czy jest sens tworzyć takie coś czy to z góry skazane na niepowodzenie/zohydzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kto zostaje piwowarem żeby robić radlera? Radler to mieszanka piwa z lemoniadą. Piwo musi być pasteryzowane bo inaczej drożdże wpierdzielą cukier z lemoniady. Jeśli chcesz się przypodobać jakiejś pannie to lepiej jakieś APA zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Amorph nie bądź takim ograniczonym konserwatystą... Forest obczaj sobie temat http://www.piwo.org/topic/4990-jak-zrobic-kobiece-piwo-moje-doswiadczenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam mam pytanie czy da się coś radlerowego orzeźwiającego uwarzyć?? Zrób FAH na polskich chmielach i serwuj z lemoniadą może?Albo harcerskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi