anteks Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 My polscy piwowarzy mieliśmy małe święto w połowie lutego na KKPW. Odbył się konkurs dyplomy i nagrody miały być przesłane do dwóch tygodni i nic. Minęło 2 miesiące. Tłumaczę to sobie tym, że może wysłane przez Pocztę Polską i dlatego tak długo czekam na przesyłkę. JK wysyłając piwa Pocztą Polską idą góra 3 dni :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Odbył się konkurs dyplomy i nagrody miały być przesłane do dwóch tygodni i nic. Minęło 2 miesiące. Też czekam. Shlangbaum, a może wyślij to DHL-em na koszt odbiorcy, chętnie pokryję koszta przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Coder te nasze posty to jak wołanie na pustyni, ale tam jakiś zabłąkany dromader by się odezwał. No to próbuję na tej pustyni również halloooooooooo Shlangbauuuuuuuuuuum !!!!! JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shlangbaum Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Coder te nasze posty to jak wołanie na pustyni, ale tam jakiś zabłąkany dromader by się odezwał. No to próbuję na tej pustyni również halloooooooooo Shlangbauuuuuuuuuuum !!!!! JK Jak już informowałem w piątek na browar.biz: Już wyjaśniam: nagrody przesyłam na własny koszt. Ponieważ miałem zapaść finansową nie wysłałem ich w terminie. Aktualnie już są w drodze do zwycięzców - dotrą zapewne w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Nagrody i dyplomy doszły, dziękuje. Czy będzie w przyszłym roku III edycja konkursu? Może już wiadomo jakie będą kategorie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Nagrody otrzymałem. dziękuję. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi