kyniekk Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jeszcze bardziej aktualna lista! 1. amap + 3 + 2 2. kyniekk + 1 3. Undeath + 1 4. Kasia + Wajcha 5. crocco +2 6. Xen + Zośka + 2 7. Emsc + 1 8. Karol +1 9. dżazder + 1 10. Świaderny + Monika 11. kret11 +1 12. przemo70 +1+2 13. AndrzejKu+Basia i junior 14. piotry + Basik (jeden kajak Krzysztof) 15. kubson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jakby co to wróciłem znad morza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 jak wróciłeś to sprawdź czy woda jeszcze jest na trasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Zwlekałem do ostatniej chwili 'bo może się uda'.. Niestety w tym roku nie uda się, ale życzę udanego spływu i do zobaczenia w przyszłym roku 1. amap + 3 + 2 2. kyniekk + 1 3. Undeath + 1 4. Kasia + Wajcha 5. crocco +2 6. Xen + Zośka + 2 7. Emsc + 1 8. Karol +1 9. dżazder + 1 10. kret11 +1 11. przemo70 +1+2 12. AndrzejKu+Basia i junior 13. piotry + Basik (jeden kajak Krzysztof) 14. kubson Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jeszcze parę tygodni i nikt by się nie pojawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Masz za dużo pieniędzy i czasu - buduj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 kurcze, ile teraz skrzynek brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja biorę jedną ,ale pełną.Same cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Masz za dużo pieniędzy i czasu - buduj się Wybudowałem się ,tylko wtedy nie wiedziałem,że będę warzyć i teraz bawię się w warzenie w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja biorę jedną ,ale pełną.Same cuda. no jedną tak, ale chciałem druga z cudami na wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja nie mam problemu bo w bagaznik zmieści się i tak tylko jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 xeno, no ale jak jedna na dwa dni - bedziesz latał do biedronki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 nie, wypiję Twoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 No smutek Swiaderny. W takim razie odmawiam jeden domek. Czy może dwa? Kajaki też muszę zredukować, żeby za nie nie płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 to się policzmy: 1. domek - amap 2. domek - przemo 3. domek - josef 4. domek - crocco, kyniekk 5.domek - 6. domek - 7.domek - . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 to się policzmy: 1. domek - amap 2. domek - przemo 3. domek - josef 4. domek - crocco, kyniekk 5.domek - Undeath+1 -Wajcha + Kasia - i jak ktoś jeszcze chce 6. domek - 7.domek - . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 1. domek - amap 2. domek - przemo 3. domek - josef 4. domek - crocco, kyniekk 5.domek - Undeath+1 -Wajcha + Kasia - i jak ktoś jeszcze chce 6. domek - Xen + Zośka + 2 osoby dorosłe - 7.domek - . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ten wyjazd jest jakiś pechowy. My niestety również z przyczyn od Nas niezależnych musimy zrezygnować. Przykro Nam, że tak na ostatnią chwilę ale nie da się wszystkiego przewidzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 1. domek - amap 2. domek - przemo 3. domek - josef 4. domek - crocco, kyniekk 5.domek - Undeath+1 -Wajcha + Kasia - i jak ktoś jeszcze chce 6. domek - Xen + Zośka + 2 osoby dorosłe - 7.domek kubson, nocleg piątek Ostoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 1. domek - amap 2. domek - przemo 3. domek - josef 4. domek - crocco, kyniekk 5.domek - Undeath+1 - i zobaczymy na miejscu chętnych 6. domek - Xen + Zośka + 2 osoby dorosłe - 7.domek No to Mateusz odpadł z domku więc jak ktoś będzie chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Schładzarka w Szkaradowie będzie potrzebna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Schładzarka w Szkaradowie będzie potrzebna ? Pewnie będzie, kega zabieram, a nie mam schładzarki. My będziemy wieczorem dopiero koło 19-20, uderzacie do Nepomucena na dzień otwarty czy robimy jakieś ognisko? jun22 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Woda w Młynówce Sułowskiej jest, jest tez troche szuwarów ale damy radę. Gdyby ktoś nie miał telefonu do mnie to mogę podać, jeszcze będę chwilę w domu. Klucze będę miał ja, więc jak będziecie dojeźdzać to dzwońcie. Będę w browarze i przyjadę. Kto jeszcze nie dokonał wpłaty to proszę zrobić dzis przelew. Konto podam na PW gdyby ktoś nie miał. Gdybym się nie odzywał to Undeath ma numer. Undeath możesz podać. Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja nie mam twojego numeru. Będziemy wieczorem koło 18-19. Kiełbachę brać na dzisiejsze ognisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Kto jeszcze nie dokonał wpłaty to proszę zrobić dzis przelew. Konto podam na PW gdyby ktoś nie miał. Gdybym się nie odzywał to Undeath ma numer. Undeath możesz podać. Oka jak coś piszcie na PW Arek też napisz o numer do Jacka Bierz kiełbę zrobimy ognicho dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi