cieplyl Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Mam taką propozycje: Można by podzielić kategorie sprzęt na dwie oddzielne. Jedna która opisuje zastosowanie sprzętu itp (czyli to co dotychczas) natomiast druga pod tytułem np. "Adam Słodowy poleca" czyli rzeczy zrobione z niczego a które nieraz bardzo ułatwiają życie. Co o tym myślicie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Po co zaraz nowa kategoria? Może wystarczy założyć taki wątek i w nim opisywać ciekawe patenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplyl Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Oczywiście można na początek założyć wątek tylko boje się, że zrobi się straszny galimatias. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Na razie proponuję to w jednym wątku, lub tworzyć osobne w dotychczasowym. Takich rzeczy nie będzie aż tak dużo, aby tworzyć osoby dział (niestety). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi