nms007 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ok. Czekam zatem na maila. Uwzględnijcie proszę takie informacje: - Ilość zamawianych kapsli - Kolor bazowy kapsla (biały lub czarny) - Projekt kapsla wg specyfikacji (pamiętajcie, że te szare kropkowane okręgi to tylko poglądowe wyznaczenie obszaru zadruku i w finalnym projekcie trzeba to usunąć) Oczywiście w.w dane dla każdego piwowara z osobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajek Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Ja zamawiam w lokalnej firmie reklamowej, druk na drukarce CNC we wszystkich kolorach tęczy. Koszt wychodzi ok. 50 gr/szt. nms007 i e-prezes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Ja zamawiam w lokalnej firmie reklamowej, druk na drukarce CNC we wszystkich kolorach tęczy. Koszt wychodzi ok. 50 gr/szt.A przy jakich wielkościach zamówienia? Kapsel w cenie 50gr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajek Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Na początku gdy zaczynałem współpracę, 600 sztuk. Chodziło o "sprawdzenie" mnie. Teraz już drukują mi pojedyncze sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoW Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Możliwość edycji tylko corelem jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Albo Illustratorem ps. Jeśli masz problem z przygotowaniem projektu w w.w programach to odezwij sie na PW - coś poradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Darmowy Inkscape umożliwia edycje plików illustratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Owszem, tylko, że często są problemy z otworzeniem tego w AI Nomad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Owszem, tylko, że często są problemy z otworzeniem tego w AI Prawda. Sam przysporzylem koledze kłopotów. I muszę przyznać, że bardzo pomocny i cierpliwy z niego człowiek. Prawdziwe zalety dobrego piwowara:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Pusciłem maila w sprawie kapsli. Też bym się pisał. o co cho wyjaśniłem w mailu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Pewnie też się zdecyduje . Projekt można Ci wysłać w formacie cdr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 tak. może być Corel, byle w wersji nie nowszej niż x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azizi1926 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Tez bym się skusił, ale na programach graficznych znam się jak Palikot na piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 odezwij sie na PW to coś poradzimy Tez bym się skusił, ale na programach graficznych znam się jak Palikot na piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancho Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Czy jakieś rozszerzenie z inkscape podejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 wyeksportuj do EPS lub SVG. zobaczymy czy illustrator mi to "łykie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 czy coś konkretnego o terminie realizacji wiadomo? bo muszę rozplanować wydatki i nie wiem czy kapsle uwzględnić jeszcze w tej czy w następnej wypłacie;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Co do terminu realizacji - czekam cały czas na info od producenta. Dziś przypomnę się jeszcze raz. I jak tylko coś będę wiedział to od razu napiszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Co do terminu realizacji - czekam cały czas na info od producenta. Dziś przypomnę się jeszcze raz. I jak tylko coś będę wiedział to od razu napiszę! Jeszcze można się zapisać czy to już po wszystkim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Można, można Tylko przedstawiciel producenta coś milczy - no ale nie uprzedzajmy faktów W każdym razie będę informował na bieżąco jeśli produkcja już ruszy! RaV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 I co, ruszyła?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Niestety cisza sam czekam jak komornik na szafe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. Dobra jest taka, że odezwał się wreszcie przedstawiciel producenta kapsli... a zła: że termin realizacji "nieco" się obsunie w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoW Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. Dobra jest taka, że odezwał się wreszcie przedstawiciel producenta kapsli... a zła: że termin realizacji "nieco" się obsunie w czasie "Nieco" czyli dzień czy rok? Dla mnie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Myślę, że to kwestia max 1 miesiąca. jak by miło wydłużyć się o rok, to chyba sam bym te kapsle pomalował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi