ceemte Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Moje uszanowanie! Po prawie trzyletniej przerwie spowodowanej róznymi falami losu w końcu udało mi się tego dokonać: ponownie uwarzyłem piwo! Jeszcze w pełni partyzancko ze względu na brak sprzętowe ale na skompletowanie mojego poprzedniego zestawu mógłbym czekać kolejne trzy lata. Zajrzałem też na forum... a tu się tyle zmieniło, że ledwo poznaję i nie wiem, gdzie klikać. Kupa czasu minęła, więc to tak jakbym zaczynał od początku. Starsi bywalcy może mnie kojarzą, nowszym się przedstawiam, a wszystkich was pozdrawiam tradycyjnym czeskim przysłowiem: "Daj Bóg szczęście i dobre piwo!" Chmielenie na 4 gary! Jak się bawić to na bogato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Czołem! Fajnie Cię znowu widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 O proszę Witamy ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi