Lawnowerman Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam, jestem Bartek z Gdańska i prowadzę http://malteurop.shop.pl/ mamy własną słodownię w Gdańsku i produkujemy z polskiego jęczmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Czy zamówienie i odbiór w Godziszewie nadal będzie możliwy, czy otwarcie sklepu zamyka temat Godziszewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mnie interesuje czy możliwy będzie odbiór osobisty w Gdańsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Przesyłka darmowa, to może nie opłaca się odbierać osobiście? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Na przesyłkę trzeba poczekać co najmniej jeden dzień, a osobiście to najwyżej chwila stania w korku po drodze z pracy. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Areh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Kiedyś, jakiś ponad rok temu u nich byłem zapytać o słody. Dojazd koszmarny, zwłaszcza że teraz Siennicki i okolica w rozpierdusze, mniejsza o to, odpowiedzieli wprost, że sprzedaż jedynie u Pana Eugeniusza w Godziszewie ze względów logistycznych, po prostu nie mieli miejsca i ochoty na prowadzenie sprzedaży. Nie liczyłbym więc na odbiór osobisty, choć często bywam również w GD i też by mi pasowało. Przerobiłem już kilka worków Lagera i byłem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi