Kamilo Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dzięki uprzejmości kolegi Pawła z blogu piwowarbiega.com możemy przeżyć nasz zlot jeszcze raz! Kto nie był też może zobaczyć co go ominęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Wszystkie nagrody zostaną wysłane w nadchodzącym tygodniu. Czekamy jeszcze na spłynięcie wszystkich nagród od niektórych sponsorów. Wszystkich laureatów zapewniamy, że dostaną obiecane nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Nagrody od sklepu www.piwopiweczko.pl zostały już wysłane bezpośrednio dla zwycięzców . Kamilo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Potwierdzam. Na piwopiweczko.pl zawsze możemy liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Właśnie otrzymałem nagrody (wszystkie prócz warzenia w Brofakturze, ale tutaj trzeba zaczekać, aż Iza pozwoli ) Wielkie dzięki za puchar, szklankę i torbę Bardzo miła niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Czy organizatorzy dopełnili wszelkich formalności i konkurs zostanie zaliczony do Pucharu PSPD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Decyzję o zakwalifikowaniu do pucharu podejmuje komisja sędziowska PSPD na swoim ukrytym forum PSPD. Ja to co trzeba było wysłać wysłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja to co trzeba było wysłać wysłałem. O taką odpowiedź mi chodziło. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Czy jesteście pewni, że dokumenty dotarły do właściwej komisji? Może w związku ze zmianami w Komisji Technicznej PSPD odpowiedzialnej między innymi za Puchar PSPD trzeba, wzorem Chorzowa, przesłać dokumenty raz jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Czy jesteście pewni, że dokumenty dotarły do właściwej komisji? Może w związku ze zmianami w Komisji Technicznej PSPD odpowiedzialnej między innymi za Puchar PSPD trzeba, wzorem Chorzowa, przesłać dokumenty raz jeszcze? Jeśli moglibyśmy, to proszę o ponowną wysyłkę. Nie widziałem na forum tematu III Siedleckiego KPD, więc pewnie znów nastąpił ten sam problem co w Chorzowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi