Kamilo Posted July 23, 2015 Author Share Posted July 23, 2015 Dzięki uprzejmości kolegi Pawła z blogu piwowarbiega.com możemy przeżyć nasz zlot jeszcze raz! Kto nie był też może zobaczyć co go ominęło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilo Posted July 26, 2015 Author Share Posted July 26, 2015 Wszystkie nagrody zostaną wysłane w nadchodzącym tygodniu. Czekamy jeszcze na spłynięcie wszystkich nagród od niektórych sponsorów. Wszystkich laureatów zapewniamy, że dostaną obiecane nagrody Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Nagrody od sklepu www.piwopiweczko.pl zostały już wysłane bezpośrednio dla zwycięzców . Kamilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilo Posted July 26, 2015 Author Share Posted July 26, 2015 Potwierdzam. Na piwopiweczko.pl zawsze możemy liczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Właśnie otrzymałem nagrody (wszystkie prócz warzenia w Brofakturze, ale tutaj trzeba zaczekać, aż Iza pozwoli ) Wielkie dzięki za puchar, szklankę i torbę Bardzo miła niespodzianka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Czy organizatorzy dopełnili wszelkich formalności i konkurs zostanie zaliczony do Pucharu PSPD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieslav Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Decyzję o zakwalifikowaniu do pucharu podejmuje komisja sędziowska PSPD na swoim ukrytym forum PSPD. Ja to co trzeba było wysłać wysłałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Ja to co trzeba było wysłać wysłałem. O taką odpowiedź mi chodziło. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Czy jesteście pewni, że dokumenty dotarły do właściwej komisji? Może w związku ze zmianami w Komisji Technicznej PSPD odpowiedzialnej między innymi za Puchar PSPD trzeba, wzorem Chorzowa, przesłać dokumenty raz jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1therion Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Czy jesteście pewni, że dokumenty dotarły do właściwej komisji? Może w związku ze zmianami w Komisji Technicznej PSPD odpowiedzialnej między innymi za Puchar PSPD trzeba, wzorem Chorzowa, przesłać dokumenty raz jeszcze? Jeśli moglibyśmy, to proszę o ponowną wysyłkę. Nie widziałem na forum tematu III Siedleckiego KPD, więc pewnie znów nastąpił ten sam problem co w Chorzowie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts