janczo Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam serdecznie piwowarową brać. Był pewien falstart, bo dopiero zauważyłem wątek przeznaczony na 1-szy post, więc aby tradycji stało się zadość WITAM po raz wtóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witamy! Pierwsza warka i pszenica z zacieraniem? Ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczo Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Żonka lubi pszeniczniaki, a i ambitnym trzeba być, a co. A prawda jest taka, że na pszeniczniaka trzeba najkrócej czekać. Na opróżnienie fermentatora już czeka IrishRedAle - do zacierki oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam kolejnego piwowara i życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Cześć Witam witam. Warzenie dla zony jest oki, ale nie zapomnij o swoich potrzebach;-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 I ja witam kolegę piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Cześć Witam witam. Warzenie dla zony jest oki, ale nie zapomnij o swoich potrzebach;-) ! O co to to nie, ja się oszukać nie dam , tak jak pisałem pierwsza poszła pszenica dla żony bo najszybciej będzie, na razie czekamy pod fermentorem jak dzieci na prezenty pod choinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam Cię Janczo. Widzę, że przyjąłeś dobrą taktykę i przygotowałeś grunt pod spokojne warzenie, żonę przekupiłeś pszeniczką i spokojnie możesz zacierać pod swój smak. Powodzenia i dużo miejsca w kuchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Mam to szczęście, że warzymy razem i nie ma batalii o kuchnię, a poza tym jest tak samo napalona jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Cześć i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Mam to szczęście, że warzymy razem i nie ma batalii o kuchnię, a poza tym jest tak samo napalona jak ja Skarb, nie kobieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam i życzę powodzenia w warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Mam to szczęście, że warzymy razem i nie ma batalii o kuchnię, a poza tym jest tak samo napalona jak ja Czy Wyscie nie poznali sie przypadkiem w monopolowym? A tak serio to pozazdroscic. Moja cholera to mi tylko podpija jak spuszcze na piec minut oko z piwniczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 ludzie moja zona też lubi pszeniczne a tak wogole to każde właśnie pijemy weizena a jutro w planach IRA nawet córeczka pyta kiedy piwko będziesz robił tato WITAJ JANCZO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mam to szczęście' date=' że warzymy razem i nie ma batalii o kuchnię, a poza tym jest tak samo napalona jak ja [/quote']Czy Wyscie nie poznali sie przypadkiem w monopolowym? A tak serio to pozazdroscic. Moja cholera to mi tylko podpija jak spuszcze na piec minut oko z piwniczki. agrest - poznaliśmy się w bardzo intelektualnych warunkach bo na rozpoczęciu roku akademickiego na studiach, wspólne monopolowe były nieco później ;-) zbyszku - jak będziesz miał jakieś spostrzeżenia w trakcie zacierania IRA - daj znać bo i u mnie czeka to właśnie piwko i pewnie w ten weekend będziemy zacierać więc każda rada będzie pomocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 agrest - poznaliśmy się w bardzo intelektualnych warunkach bo na rozpoczęciu roku akademickiego na studiach, wspólne monopolowe były nieco później ;-) jaaasne... jakbym nie byl na studiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam nowego piwowara. Miło poznać nowego piwowara w okolicy, pracuję niedaleko Twojej lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Miło poznać, szczególnie, że w mojej okolicy to z piwowarami krucho, nie to co na Śląsku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi