Pan Łyżwa Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Hej, Czy próbował ktoś używać beczki po wódce dębowej do lezakowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ona w środku jest metalowa więc smaczków żadnych z drewna nie będzie Nadaje się jako bajer na imprezy do polewania wódy i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Łyżwa Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Szkoda, juz myślałem że uda sie za darmo mieć małą beczkę Edytowane 6 Września 2015 przez Pan Łyżwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 To tylko gadżet, podobnie jest w winami, wino jest w worku ("wine in the box"), całość w beczce, a ktoś myśli, że wino ma konktakt z drewnem i się zachwyca. Efekt placebo. Małe antałki można sprowadzić ze Stanów, są wypalane na życzenie i dość dobrze się sprawdzają a i cenowo wypadają rozsądnie. Tzn. trzeba mieć człowieka ze Stanów, żeby kupił u nich, a potem wysłał jako zwykłą paczkę do Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Szkoda, juz myślałem że uda sie za darmo mieć małą beczkę Spoko dostałem takich beczek swego czasu kilka i jedną właśnie z ciekawości rozbroiłem Ewentualnie możesz to obejść wrzucając do środka płatki dębowe No ale niestety nie nagazujesz i nie podasz z takiej beki piwa, nie jest dostosowana pod ciśnienie. A druga sprawa, że płatki możesz dodać do fermentora/balona szklanego więc szkoda zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi