Gabryśka Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dzień dobry wszystkim! Na imię mi Gabi i pochodzę z malowniczego Cieszyna. Właśnie zaczynam na poważnie swoją przygodę z piwowarstwem domowym, którym zainteresowałam się na studiach. Mam już małe doświadczenie w robieniu własnych win, cydrów oraz octów i mam nadzieje, że pomoże mi to w udanym warzeniu własnego piwa Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witaj na Forum. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Cześć, Witaj na forum! Miło widzieć kolejną warzącą kobietę z okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam i ja. Nie, nie będę zakładał nowego wątku - przywitam się tutaj gdyż i ja jestem z Cieszyna Kilka osób mnie już poznało - pomagało w moich problemach i odpowiadało na moje pytania, co cieszy.Mam już pierwszą samodzielną warkę prawie za sobą - prawie, bo piwo bulka mi ciągle w fermentorze Pozdrowienia serdecznie dla wszystkich nie tylko ze Śląska Cieszyńskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 WItam, Co kryje się pod słowem "na poważnie", jestem ciekaw jak poważnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi