elroy Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witajcie Niektóre sytuacje wymagały posiadania sondy (ankiety) na forum, tak więc taka funkcjonalność już jest. Co i jak: - sondę dodajemy do postu tylko w ważnych sprawach i tematach (rozwinięcie myśli na końcu wpisu) - sondę dodać możemy podczas tworzenia nowego tematu zaznaczając odpowiednią opcję (fot1) fot.1 - dodajemy nowy post wraz z sondą fot.2 - po utworzeniu postu zostaniemy przeniesieni do określenia opcji dla sondy fot.3 - gotowe - sonda zamieszczona i wypełniona W danej sondzie możemy zagłosować, lub oddać pusty głos. Ważne - nie można zagłosować więcej niż raz. Oddanie głosu pustego również spowoduje, że nie będziemy mogli już zagłosować inaczej. Teraz sprawy forumowe * Jeżeli chcesz zamieścić sondę, ale się wahasz. Zapytaj mnie, lub naszych moderatorów na PW. Zawsze jest ktoś online. * Jeżeli zamieściłeś post i zapomniałeś wybrać opcji "Sonda"- przepadło. To opcja dla uważnych. I najważniejsze. Ankiety nie służą do uzyskiwania odpowiedzi na dręczące elementarne pytania. Proszę nie zamieszczać wpisów typu "Czy do warki nr 12 użyć cukru czy glukozy do refermentacji" lub "Mam 4Blg - przelać do butelek?". Uprzedzam, że uduszę a później usunę sondę Myślę, że to na tyle prosta sprawa, że więcej nie ma co pisać. W razie czego, jestem rzecz jasna, do dyspozycji. Testować można sondę tutaj http://www.piwo.org/forum/t2211-Test-sondy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 e tam, na pytanie "Mam 4Blg - przelać do butelek?" jest super-wtedy wiadomo że nie tylko jeden piwowar dopracował warkę można podzielić się z np. Grand Chempions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pieronie, litości - na temat proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Lepiej dodaj wyszukiwanie watkow z okreslonego przedzialu czasu. Dzien, dwa, trzy.... itd. pozniej tygodnie a pozniej miesiace. Ostatnie 24h to troche za malo. Bardzo mi tej funkcjonalnosci brakuje na tym forum. Pozdro J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Lepiej dodaj wyszukiwanie watkow z okreslonego przedzialu czasu. Dzien, dwa, trzy.... itd. pozniej tygodnie a pozniej miesiace. Ostatnie 24h to troche za malo. Bardzo mi tej funkcjonalnosci brakuje na tym forum. Pozdro J. Myślę o tym dość intensywnie, ale to nie takie proste jak się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 O, i to jest dobry kierunek. Pozdrawiam J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Piękna sprawa: to znaczy że możemy zacząć zabawę "Piwo miesiąca": http://www.piwo.org/forum/t2049-Piwo-miesiaca-.html ! Edytowane 23 Grudnia 2009 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi