zibi Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Witam ! Moja żona zapytała mnie, czy nie jesteśmy spokrewnieni,bo mam tak zagracony garaż ze auto stoi przed A tak na poważnie, to ciekawie wykorzystana ciepła wody.Cały czas próbuje znależ altermatywe na wykorzystanie ciepłej wody Edytowane 31 Stycznia 2010 przez zibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam !Moja żona zapytała mnie, czy nie jesteśmy spokrewnieni,bo mam tak zagracony garaż ze auto stoi przed A tak na poważnie, to ciekawie wykorzystana ciepła wody.Cały czas próbuje znależ altermatywe na wykorzystanie ciepłej wody Możesz sobie w niej butelki umyć np lub cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escape Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) co robimy z lutym? moze zrobic mini konkurs na najlepsze piwo ktore wygra w lutowej sondzie? Edytowane 1 Lutego 2010 przez escape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 co robimy z lutym? To jest dobre pytanie, też się nad tym zastanawiam. Na ten temat podyskutujmy sobie tutaj: http://www.piwo.org/forum/p38304-Dzisiaj-19-28-14.html#p38304 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Uff.. dzisiaj zabutelkowałem 150 butelek: 20L Pilsnrera Pepiczkowego (piwo miesiąca na styczeń), 20L pszeniaka (piwo miesiąca na luty), i 20L piwa marcowego, który może wystawie na jakiś konkursach w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ładny obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 nooo.. te 150 butelek to lepsze niż siłownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi