wena Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Na przyszły rok to mam nadzieję, że dalej będę warzył piwo oby nie gorsze jak dotychczas. Jest jeszcze jedno i mam nadzieję, że się spełni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ważyć mniej i warzyć więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ważyć mniej i warzyć więcej Fajne postanowienie . Chyba się przyłączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ważyć mniej i warzyć więcej Fajne postanowienie . Chyba się przyłączę Próbowałem rok temu nie sprawdziło się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 przejść na warki 50L i dorobić się śrutownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi