bart3q Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jak rozumiem do zasilania będzie potrzebna jakaś stara ładowarka z telefonu (jakie napięcie?) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Jarzyn: ładowarka z USB na 5V (4,4 - 7V) i 500mA wystarczy w zupełności I nie nie ma w zestawie. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Malinowy Jęczmień bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 ale postępy... rewelacja!!! możliwy odbiór osobisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jasne że możesz wpaść, przy okazji wymienimy się jakiniś trunkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxiKing Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam, to w końcu jaka ostatecznie jest cena tego urządzonka i jak rozumię zamówienia to na priv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Ostatecznie cena: 90zł Na razie dla użytkowników piwo.org: 80zł Dodatkowy czujnik: 15zł (jeden w zestawie) Zasilacz: 12zł (wystarczy byle ładowarka z USB) Obniżona cena aktualna na pierwsze 50szt z możliwością przedłużenia. I tak zapisy przyjmuję na priv. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Malinowy Jęczmień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał W Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mam Pytanie zrobiłeś jakaś płytkę pcb czy na uniwersalnej sprzedajesz? Możesz wstawić zdjęcie z obecnej wersji montażowej na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mam Pytanie zrobiłeś jakaś płytkę pcb czy na uniwersalnej sprzedajesz? Myślę, że Grzesiu się nie pogniewa iż odpowiem za niego, ale z wątku jasno to wynika: rozmawiałem z firmą robiącą PCB i będzie na ładnych płytkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mam Pytanie zrobiłeś jakaś płytkę pcb czy na uniwersalnej sprzedajesz? Możesz wstawić zdjęcie z obecnej wersji montażowej na sprzedaż? Płytki będą dopiero w środę i jak poskładam i uruchomię to porobię fotki,instrukcja już jest prawie gotowa, ostatnie szlify softu i w czwartek pierwsze sztuki będą mogły iść w świat. Na razie zrobiłem "programator" dla tych układów i on jest na płytce uniwersalnej tak jak mój sterownik z pierwszego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Mam Pytanie zrobiłeś jakaś płytkę pcb czy na uniwersalnej sprzedajesz?Myślę, że Grzesiu się nie pogniewa iż odpowiem za niego, ale z wątku jasno to wynika:rozmawiałem z firmą robiącą PCB i będzie na ładnych płytkach. Jasne że się nie pogniewam, wręcz przeciwnie jeszcze na piwo zaproszę Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Malinowy Jęczmień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calebns Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Pomysł fajny, szkoda tylko, że na tak badziewnym module. Chcieliśmy go użyć w robocie do pewnego urządzenia i za chiny ludowe nie chciał działać stabilnie. Ot, raz na jakiś czas sam z siebie się resetował, szczególnie przy większym obciążeniu WiFi - jakość SDK od Espressifa (espresyfa) pozostawia wiele do życzenia. Do zabawy jest super, ale obawiam się o jego stabilność w kontekście Twojego sterownika, który powinien działać niezawodnie. http://flashgamer.com/hardware/comments/esp8266-and-stability Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wiem, znam problem. Sam porzuciłem ten układ kilka miesięcy wcześniej ze względu na to SDK. Na szczęście nowe SDK jest na tyle stabilne że mój sterownik działa nieprzerwanie od 2 stycznia. Co zresztą widać po ciągle generującym się wykresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malinowy Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dziś odebrałem płytki: i zabrałem się za składanie: Więc osobom z kolejki zacznę wysyłać wiadomości (według kolejności zgłoszeń) z takową informacją. Załączam jeszcze pierwszą wersję instrukcji obsługi sterownika: INSTRUKCJA OBSŁUGI STEROWNIKA WIFI.pdf gigo, Michał W, bart3q i 5 innych 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Fajne i ambitne, lubię takie pomysły oraz realizacje . Może bym kupił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ten żółto-zielony to zasilanie z ładowarki tel?Który + a który - ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Na tym zdjęciu nie widzę który plus a który minus ale będzie schemat GB no to ustaw się do kolejki bo pierwsze 20szt już zaklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Kolejne 20 sztuk jest gotowe, więc można zamawiać dalej. gary1966 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam. Nowa wersja instrukcji obsługi: instrukcja.pdf Wyjaśnia trochę więcej niż poprzednia i poprawione screeny pod nowe wersje oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Czy źródło softu jest do modyfikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 tzn. ? Co chcesz zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Podłączyć się do własnej bazy i dodać wykres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 da się zrobić, chociaż ja to zrobiłem poprzez skrypt na serwerze, bo mam przy okazji informację o działaniu i połączeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja wiem, że się da. Pytam się o zgodę autora oprogramowania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Chcesz źródło i się bawić czy mam Ci zrobić podmiankę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Źródło, jak nie ogarnę to się zgłoszę po modyfikacje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi