siwy99 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Witam ! od kilku dni mam witrynę chłodniczą Polar W 352 , posiada ona dwie oddzielne komory i dwa oddzielne układy chłodnicze , czy ktoś się spotkał ze sterownikiem który może obsługiwać niezależnie dwie komory ? czy muszę kupić dwie sztuki sct 100 ? posiadam lodówkę electroluxa i mam zamontowany sct 100 i super to się sprawdza ale trafiła mi się okazja i kupiłem tą witrynę za 100zł a jest w stanie idealnym !!!( od wujka ) wchodzi do niej 3 fermentory bez problemu . Witryna wygląda tak jak ta na aukcji : http://olx.pl/oferta/szafa-witryna-chlodnicza-polar-w-352-dostawa-CID619-ID8hIF9.html Pozdrawiam siwy Edytowane 6 Stycznia 2016 przez siwy99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Siwy, jeśli faktycznie są dwa niezależne układy chłodnicze (dwie sprężarki itd.), to niestety potrzebujesz regulatora, który obsłuży dwa niezależne układy W uproszczeniu - potrzebujesz dwóch regulatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamdobreklapki Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Proponuję zakupić zestaw: 2x moduł przekaźnika 2x DS18B20 + dwa rezystory 5K Arduino UNO oryginał bądź klon wyświetlacz LCD 16x2 z magstralą I2C (bądź bez, ale to zaoszczędzi pracy) potencjometr obojętnie jaki + gałka jakieś przyciski.. ewentualnie jakieś diody do sygnalizacji, ładowarka 5v i obudowa Kilka dni i zrobione:) A jeszcze się człowiek czegoś nauczy... Edytowane 7 Stycznia 2016 przez mamdobreklapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjaniux Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Najtaniej i najlepiej gotowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy99 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Najtaniej i najlepiej gotowiec A czy można to kupić w Polsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamdobreklapki Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Taa.. wszystko super. Tylko tą sondę trzeba skalibrować Może sam sobie kupię Edytowane 8 Stycznia 2016 przez mamdobreklapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy99 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Wielkie dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Taa.. wszystko super. Tylko tą sondę trzeba skalibrować Może sam sobie kupię kup-nie pożałujesz o ile pamiętam to bank policzył mi 7zł 01gr z przesyłką Mam prm+ skalibrowany wg dobrego termometru i porównując z tym chińczykiem w zakresie 10-20 st różnica jest 0,2st-pikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Mam tą samą witrynę do tego sterownik essco jest taki na dwa czujniki w jednym. Nie pamiętam modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Zapewne ESCO ES-20 EDIT ESCO DC-20 Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Jarzyn_waleczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy99 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Wielkie dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy99 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Mam tą samą witrynę do tego sterownik essco jest taki na dwa czujniki w jednym. Nie pamiętam modelu. Jak byś miał chwilkę to zobacz jaki to model sterownika i czy dwie sądy są w komplecie czy osobno trzeba zamawiać ? Pozdrawiam siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 @siwy99 sorry za wprowadzenie w błąd nie es20 a DC20 Link allegro 2 czujniki w zestawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy99 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 ok dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Tak dokładnie ESCO DC20 teraz sprawdziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy99 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Dziękuję jeszcze raz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi