GaGacek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 http://www.newsweek.pl/artykuly/wydanie/1153/15-trendow-roku,51113,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 No i wszystko na temat i tak trzymać domowe browary górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Czytałem już info na stronie BA. Fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ta i wysyp "ekspertów" Oczywiście żartuję, bardzo dobrze , niech się dzieje jak najlepiej i najwięcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dobrze to rokuje sklepom piwowarskim i Stowarzyszeniu. Cieszę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 qurde w tym roku jestem trendy ( a właściwie będę bo jeszcze nic nie uwarzyłem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) mnie to średnio cieszy... Dobrze,że zainteresowałem sie zanim napisano co jest "trendy"... Znam jednego co wchodzi we wszysto co jest na topie by pokazać, że on zrobi lepiej, więcej i drożej. Teraz ma zajawke na rowery... podobno (wierzę...) tylna piasta w jego "bajku"do "downhillu" kosztuje tyle co mój cały rower. Zajawka potrwa do pierwszej wywrotki ze złamaniem.... ale ważne, że w świat poszło,że ma rower za 17ooo zł. Czyli jak sie dowie o piwie, to zamówi "NAJWIĘKSZY Browar Domowy Browamator MAKSIMATOR" x 2, i zacznie produkcję seryjną.... Smolę kasę gościa... ale obawiam sie zalewu kolesi, co w sprawę zamiast serca wkładają portfel. A to juz nie pasja tylko szpanerstwo. p.s. a tak swoja drogą, to ciekawe ile ci "trendsetterzy" od producentów brew-kitów gratisów dostali Edytowane 7 Stycznia 2010 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ale leń jesteś. Ja jak się rpzpędziłem to 11 warek uwarzyłem w ciągu 13 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) mnie to średnio cieszy... Dobrze,że zainteresowałem sie zanim napisano co jest "trendy"... Znam jednego co wchodzi we wszysto co jest na topie by pokazać, że on zrobi lepiej, więcej i drożej. Teraz ma zajawke na rowery... podobno (wierzę...) tylna piasta w jego "bajku"do "downhillu" kosztuje tyle co mój cały rower. Zajawka potrwa do pierwszej wywrotki ze złamaniem.... ale ważne, że w świat poszło,że ma rower za 17ooo zł. Czyli jak sie dowie o piwie, to zamówi "NAJWIĘKSZY Browar Domowy Browamator MAKSIMATOR" x 2, i zacznie produkcję seryjną.... Smolę kasę gościa... ale obawiam sie zalewu kolesi, co w sprawę zamiast serca wkładają portfel. A to juz nie pasja tylko szpanerstwo. p.s. a tak swoja drogą, to ciekawe ile ci "trendsetterzy" od producentów brew-kitów gratisów dostali A tam maksimator, to jest lansiarski sprzęt. Edytowane 7 Stycznia 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 To sprzęt z wyższej półki. Nie każdego na to stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) To sprzęt z wyższej półki. Nie każdego na to stać. I o to w lansie chodzi. EDIT: Bierzesz kredyt, ~1000zł miesięcznie i po 5 latach masz spłacone. Edytowane 7 Stycznia 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Fantazy :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ale leń jesteś. Ja jak się rpzpędziłem to 11 warek uwarzyłem w ciągu 13 dni. I to z zacieraniem. Ale jak puste tanki stały to na puste nie chciałeś patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A tam maksimator, to jest lansiarski sprzęt. Heheh, taki sprzęt wcale nie gwarantuje pysznego piwa. To samo można uzyskać na sprzęcie za kilkaset zł i to jest piękne w tym hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A tam maksimator' date=' to jest lansiarski sprzęt. Heheh, taki sprzęt wcale nie gwarantuje pysznego piwa. To samo można uzyskać na sprzęcie za kilkaset zł i to jest piękne w tym hobby. Masz rację. Dobrze, że ja się nie stresuję i warzę na sprzęcie 30 letnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A tam maksimator' date=' to jest lansiarski sprzęt. Heheh, taki sprzęt wcale nie gwarantuje pysznego piwa. To samo można uzyskać na sprzęcie za kilkaset zł i to jest piękne w tym hobby. Czy Wy wiecie co to znaczy lans?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jeżeli miałbym kupować coś gotowego za dużą kasę myśle,że wybrałbym tą instalacje http://www.brouwland.com/setframes/?l=&to=http%3A//www.brouwland.com/shop/product.asp%3Fcfid%3D4%26id%3D2904%26cat%3D910%26dt%3D7&shwlnk=0 ... dla mnie wymiata, jest jeszcze większy "brat" I-TECH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jeżeli miałbym kupować coś gotowego za dużą kasę myśle,że wybrałbym tą instalacje http://www.brouwland.com/setframes/?l=&to=http%3A//www.brouwland.com/shop/product.asp%3Fcfid%3D4%26id%3D2904%26cat%3D910%26dt%3D7&shwlnk=0 ... dla mnie wymiata, jest jeszcze większy "brat" I-TECH... No fakt, to jest jeszcze bardziej lansiarskie, choćby z tego powodu, że 3 razy droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ale przyznać musisz,że pobawiłbyś się i uwarzył kilkanaście wareczek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Ale przyznać musisz,że pobawiłbyś się i uwarzył kilkanaście wareczek.... Na braumeisterze też bym chętnie pohulał. EDIT: co ja gadam, ja bym chętnie coś uwarzył na swoim taborecie. Edytowane 7 Stycznia 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 EDIT: co ja gadam, ja bym chętnie coś uwarzył na swoim taborecie. True, true ,że się tak wyrażę... ja ostatnio przez pracę nie mam kiedy czegoś uwarzyć, planowałem na jutro dwie warki, ale co z tego wyjdzie nie wiem, mam w planach podwójną pszenicę na 3068 ale z różnymi słodami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja bym chętnie coś uwarzył na swoim taborecie. A ja chyba zainwestuję będę musiał zainwestować kiedyś w taboret i przenieść się do garażu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Smolę kasę gościa... ale obawiam sie zalewu kolesi, co w sprawę zamiast serca wkładają portfel. Właśnie tacy ludzie to marzenie sprzedawców. Niech sobie nasze sklepy zarobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jeżeli miałbym kupować coś gotowego za dużą kasę myśle,że wybrałbym tą instalacje http://www.brouwland.com/setframes/?l=&to=http%3A//www.brouwland.com/shop/product.asp%3Fcfid%3D4%26id%3D2904%26cat%3D910%26dt%3D7&shwlnk=0 ... dla mnie wymiata, jest jeszcze większy "brat" I-TECH... No piękna zabaweczka ale i Braumeisterek by nadbił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Smolę kasę gościa... ale obawiam sie zalewu kolesi' date=' co w sprawę zamiast serca wkładają portfel.[/quote']Właśnie tacy ludzie to marzenie sprzedawców. Niech sobie nasze sklepy zarobią. Niech wkładają forsę przecież gdzieś ją muszą wydawać. Jak pisze CODER nasi zarobią. Ciągnąc to dalej będą się rozwijać, będą mieli coraz więcej ciekawego asortymentu. My wszyscy normalni na tym skorzystamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi