draker Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 godzinę temu, Pasquallo napisał: Czy ktoś się orientuje gdzie obecnie można bezproblemowo kupić skrzynki na piwo? W 2016 roku właśnie, jak zaczynałem gromadzić stuff, to po 8 zł kupiłem w Kauflandzie. Problemów nie było żadnych, Pani zadzwoniła gdzieś, dali jej kod, zapłaciłem i moja. W tym samym kaufie dzisiaj mi powiedzieli, że tylko pełna albo wcale... Wszędzie, gdzie nie zapytam, to patrzą na mnie jakbym kasjerkę na dwie noce chciał wynająć, co najmniej... Tak, że ten... Jakby ktoś, coś... Mogę się za butelki puste wymienić nawet. W Kauflandzie równiez patrzyli na mnie jak na bandytę, lecz sprzedali w bólach. O wiele prościej było w Dino. Pasquallo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchejroo Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 15 godzin temu, Pasquallo napisał: Czy ktoś się orientuje gdzie obecnie można bezproblemowo kupić skrzynki na piwo? W 2016 roku właśnie, jak zaczynałem gromadzić stuff, to po 8 zł kupiłem w Kauflandzie. Problemów nie było żadnych, Pani zadzwoniła gdzieś, dali jej kod, zapłaciłem i moja. W tym samym kaufie dzisiaj mi powiedzieli, że tylko pełna albo wcale... Wszędzie, gdzie nie zapytam, to patrzą na mnie jakbym kasjerkę na dwie noce chciał wynająć, co najmniej... Tak, że ten... Jakby ktoś, coś... Mogę się za butelki puste wymienić nawet. Ja normalnie w Żabce biorę. Bez problemu w mojej. Pasquallo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon24_36 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Spróbuj w mniejszych sklepach. U mnie nie ma problemu z zakupem skrzynek, ceny 8-10 zł. No chyba że chciałeś kupić ze 20 sztuk to może być problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasquallo Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Dwie skrzynki ? w osiedlowym też nie chcieli. Jutro pójdę do żabki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Dino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 W dniu 11.03.2023 o 14:26, Pasquallo napisał: Dwie skrzynki ? w osiedlowym też nie chcieli. Jutro pójdę do żabki ? na olx jest parę aukcji, np ta https://www.olx.pl/d/oferta/skrzynki-transportery-na-piwo-CID619-IDTvFOL.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi