zielczi Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ktoś orientuje się czy są dostępne gdzieś uszczelki które mógłbym zastosować do kotła warzelnego? Czyli takie które można gotować razem z żywnością? Spawacz trochę nie równo przyspawał mi śruby do dna kega i sitko na chmiel dalej ma luz w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Silikonowe oringi: http://www.oringi.sklep.pl/sklep/index.php/ Edytowane 12 Lutego 2016 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 te od fermentorów tez chyba sie nadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Poszło zapytanie. A co myślicie o tych uszczelkach które są przy wekach? Chodzi mi o samą kwestie gotowania z żywnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Gdyby ktoś szukał: http://allegro.pl/plyta-mata-arkusz-uszczelka-silikonowa-2mm-10x20cm-i5101266082.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiewaczek1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Gdyby ktoś szukał: http://allegro.pl/plyta-mata-arkusz-uszczelka-silikonowa-2mm-10x20cm-i5101266082.htmlPolecam też stosuje.najlepsze co może być. Sam sobie zwykłymi nożyczkami wytniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_tommy Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Gdyby ktoś szukał: http://allegro.pl/plyta-mata-arkusz-uszczelka-silikonowa-2mm-10x20cm-i5101266082.htmlPotwierdzam, bardzo dobry wybór. Sam używam i nie ma żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 U nas w Częstochowie tną uszczelki woda wystarczy zamówić silikownowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Również wycinałem z takiego arkusza, 60 warek ugotowanych i poza zmianą koloru nic się z tym nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Ja sobie wyciąłem z silikonowej foremki do pieczenia. Edytowane 12 Lutego 2016 przez Jarzyn_waleczny FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ktoś orientuje się czy są dostępne gdzieś uszczelki które mógłbym zastosować do kotła warzelnego? Czyli takie które można gotować razem z żywnością? Spawacz trochę nie równo przyspawał mi śruby do dna kega i sitko na chmiel dalej ma luz w jednym miejscu. jak masz to sitko na chmiel w kegu? wrzuć jakieś foto-opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Końcowa wersja uległa zmianie, teraz siatka jest między 2 obręczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiewaczek1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) U nas w Częstochowie tną uszczelki woda wystarczy zamówić silikownowaWitam krajana ☺ też jestem z Cze-wy. O Której firmie mówisz. ? Edytowane 14 Lutego 2016 przez Spiewaczek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Koło Tesco obok boć gazów jest firma która sprzedaje uszcselniacze mają waterjeta i tną jak ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiewaczek1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dzięki wielkie. Koszty pewnie będą podobne do zamówionej uszczelki z dostawą A nie zawsze jak przychodzą to grubość pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 mozesz tez kupic kawalek plastiku spozywczego POM o ile uszczelke da sie wytoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi