ASadam Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wpadłem na pomysł wykonania skrzyneczki do przenoszenia piwa. Nie zawsze potrzebujemy skrzynkę to raz. Dwa, że ze względu na osad lepiej nie transportować w pozycji leżącej. W Lidlu kupując wino zapakowałem je w takie skrzyneczki. Pomierzyłem i okazało się, że będzie skrzyneczka na 8 piw. Musiałem tylko zainwestować 6zł w trzonek (chyba do miotły) Trzeba było odbić jeden dłuższy bok oraz połowę dna. Kilkadziesiąt zszywek, klej vicol, cztery wkręty i tak oto wygląda. Jeszcze tylko polakierować. Luk&K, br.an.tr i gigo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Bardzo fajna, nieopodal mojej pracy jest browar, który ma w ofercie podobne, ale bez kratki w środku i też bardzo dobrze to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Fajny pomysł. Jeszcze logo browaru na skrzynce zrobić i otwieracz do otwierania butelek przymocować na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jeszcze logo browaru na skrzynce zrobić i otwieracz do otwierania butelek przymocować na stałe. Pomyślimy nad jednym i nad drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Loga jeszcze nie ma ale otwieracz na magnesie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Popławski Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 rewelacja, ja z lenistwa musiałem dwa tygodnie polować na firmowe skrzyneczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi