Veetek Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Cześć!Wbrew ksywie na imię mam Piotrek, a przygodę z piwowarstwem zacząłem w zeszłe wakacje. Obecnie mieszkam w Gliwicach i tak jak kolega Szycha z kilku postów niżej, jakoś nigdy nie mogę trafić do Zbeera, chociaż daleko nie mam Obecnie kończę fermentację AIPA przed pierwszym podejściem do chmielenia na zimno, przy okazji trenując cierpliwość i zyskując doświadczenie z US-05 (pierwsze dwie warki były na Nottinghamach, więc dłuuugo stojąca piana "zeropiątek" była dla mnie czymś nowym). Pozdrawiam wszystkich z mniej lub bardziej bliższych okolic, i do zobaczenia, mam nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Hej, w temacie masz literówkę... Powinno być "czy tu piją?". Ja tam od czasu do czasu coś spożyję Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Hej! Powodzenia i pozdrawiam z Zabrza/Rudy Śl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Szycha Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 siemasz! chmielenie na zimno to nic strasznego, już w drugiej warce się na to zdecydowałem i nie żałuję, natomiast US-05 to IMO bardzo dobre drożdże! powodzenia z dalszymi warkami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Do zbeera jest fajna okazja żeby wpaść jutro, o godzinie 17:30 mamy spotkanie piwowarów domowych. Zabierz jakieś buteleczki swoich dzieł życia i wpadnij Zabieram ze sobą jopejskie, więc nudno nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Odpowiadając na temat wątku - raczej nie,no chyba, że wypisuje się głupoty , ogólnie jest sympatycznie. Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veetek Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Dzięki za zaproszenie, niestety dzisiaj muszę odpuścić - abstrahując już od tego, że wszystkie wyroby dawno wypite Postaram się pojawić na następnym spotkaniu, już z jakimś towarem, ewentualnie na Silesia Beer Fest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi