bimbelt Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Oj, moja wina, poznym wieczorem to pakowalem i chyba pomylilem. Już ci pisze na priv co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Otrzymałem informację, że metryczki FINAŁOWE z Black Summer Ale zostały rozesłane. Jeśli ktoś nie otrzymał, to proszę o zgłoszenie tego faktu do mnie. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez bimbelt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wszystkie metryczki rozesłane. Gdyby ktoś nie otrzymał, to poproszę wiadomość na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wielkie podziękowania dla sponsorów: Browar Witnica Twój Browar Centrum Piwowarstwa oraz Brewness W imieniu Lubuskiego i Pomorskiego OT PSPD dziękujemy serdecznie za udział i zapraszamy do udziału w przyszłych edycjach! bimbelt i camilos 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nagrody z Browaru Witnica zostały dzisiaj wysłane. camilos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Dostałem właśnie 15 kg pilzneńskiego. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Potwierdzam dotarcie paczki, dzięki wielkie za słód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi