Kanclerz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Zainteresowani planujący być osobiście na konkursie 13 sierpnia, a niezmotoryzowani moga skorzystać z opcji podwózki organizatorów z/do Malborka (dworzec PKP). Z uwagi na to, że zgłaszanie piw w dniu konkursu jest max do 10.oo podwody z Malborka będą odjeżdżać w granicach 9.oo, może nieco tylko później. Kontakt: konkurs@konfraternia.org Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Po wizycie OPEK-a (dzień się jeszcze nie skończył!!!) mamy już 60 piw. Czyli na 8 dni przed konkursem jest już tyle piw co rok temu. Powoli zaczynam kombinować za 4. lodówką na nast. piątek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Po wizycie OPEK-a (dzień się jeszcze nie skończył!!!) mamy już 60 piw. Czyli na 8 dni przed konkursem jest już tyle piw co rok temu. Uuups, będzie za duża konkurencja. Staś, wysyłamy czy rezygnujemy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyteck Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam. Kto wybiera się na konkurs osobiście? Z Olsztyna na pewno będzie dwóch piwowarów. Pytam bo można przy okazji powymieniać się piwkami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ja się wybierałem, ale dni mi się popierniczyły (myślałem, że konkurs jest w sobotę). Urlopu nie załatwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 myślałem, że konkurs jest w sobotę Jakoś już drugi raz PKPD jest 13 sierpnia... Podejrzewam, żę za rok ... znów. No i będziesz miał swoją sobotę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ja się nie wybieram, ale zdecydowałem, że wybierze się mój tygodniowy weizen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiluśMax Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Żona jak dostanie wolne to sie wybiore akurat jade na wczasy to zawadze o Parpary potwierdze w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzealnik Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja jadę, ale chyba nie mam niczego do wymiany, czego nie ma Woyteck. Nie wiem, jak pójdzie, ale chyba wezmę kilka swoich wynalazków, żeby zwiększyć grupę degustacyjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ponad 70... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No to będzie się działo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ponad 70... Jutro dojdzie jeszcze na pewno 10... Oj... będzie się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Oj STASIEK znając Twoje piwa to konkurencja będzie ostra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 I dobrze, że konkurs się rozkręca. Dobrze było by jeszcze tam podskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 są jakieś potwierdzenia nadesłanych piwek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 No właśnie. Ja nadałem w piątek więc dziś powinno być na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) zaniebawem podam spis. jest 24 pszenice, a najmniej kozlakow - 7 piw. Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Piwa stout: Krzysztof Ostrów Wlkp. Adam Ruda Śl. 2 odrębne piwa Kamil Wręczyca Wlk. Dorota Pogwizdów Michał Pruszcz Gd. Piotr Komorów Przemysław i Maciej Wolsztyn Jan Chorzów 2 odrębne piwa Jarosław Kamienica Polska Krzysztof Gdańsk 2 odrębne piwa Tomasz Sulechów Czesław Korycin 2 odrębne piwa Agnieszka Czarna Adam Kołaczów nadesłana tylko 1 but.! Krzysztof Warszawa 2 odrębne piwa Jacek Warszawa Robert Kielce Marcin Zagnańsk Witold Parpary /dopisywano 3x/ Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) miodowe: Andrzej Opalenica 2 odrębne piwa Dorota Pogwizdów Andrzej Białystok Piotr Komorów Tomasz Poznań Adam Ruda Śl. 2 odrębne piwa Szymon Zielona Góra Adam Kołaczów nadesłano tylko 1 butelkę! Krzysztof Warszawa Hubert Krosnowice /przeedytowano 2x/ Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) pszenica: Krzysztof Ostrów Wlkp. 2 odrębne piwa Czesław Korycin 2 odrębne piwa Dorota Pogwizdów Adam Ruda Śl. 2 odrębne piwa Damian Cierpięta Andrzej Białystok 2 odrębne piwa Kamil Wręczyca Wlk. Bartosz Warszawa Piotr Komorów Tomasz Poznań Przemysław i Maciej Wolsztyn Sławomir Kwidzyn Marek Katowice Andrzej Opalenica 2 odrębne piwa Artur Warszawa Jacek Świętochłowice Szymon Zielona Góra Adam Kołaczów Tomasz Mrocza Krzysztof Warszawa Jacek Warszawa Robert Kielce Marcin Zagnańsk /uzupełniano 2x/ Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) porter: Czesław Korycin 2 odrębne piwa Andrzej Opalenica 2 odrębne piwa Adam Ruda Śl. Dorota Pogwizdów Bartosz Warszawa Tomasz Poznań Sławomir Kwidzyn Jan Chorzów 2 odrębne piwa Jarosław Kamienica Polska Krzysztof Gdańsk Szymon Zielona Góra Krzysztof Warszawa Jacek Warszawa Marcin Zagnańsk /uzupełniano 2x/ Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) koźlak: Adam Ruda Śl. Andrzej Białystok Dorota Pogwizdów Piotr Komorów Jan Chorzów Czesław Korycin Agnieszka Czarna Krzysztof Warszawa Jacek Warszawa Marcin Zagnańsk /uzupełniane 2 x/ Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Kanclerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ostro, a piwa na pewno jeszcze dotrą. Oj, będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Właśnie TNT dowiezło było wyjątkowo pokaźny i ciężki pakun z zawartością "birofilską" ;-). Sprawozdam się później, może nawet dopiero jootro po wizycie listonosza, a przy okazji zapodania głosowania w Necie w temacie ETYKIETY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Właśnie TNT dowiezło było wyjątkowo pokaźny i ciężki pakun z zawartością "birofilską" ;-) Dobra wiadomość. 10 piwek w KPD więcej. Ale ile tu pszenic już się nazbierało! 23+2 (moje i Staśka). I to zapewne nie jest ostatnie słowo piwowarów. Eliminacje będą jednak wskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi