AgaL Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Brawa i gratulacje dla wszystkich uczestników. Bardzo się cieszę, że moje piwa smakowały jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mam jeszcze pytanie odnośnie win. Czy jest możliwe aby sie dowiedział, które wina moje wygrały. bo wysyłałem po 2 lub 3. W czerwonych jest tylko 1 miejsce czyli pozostałe nie zasłużyły na następne miejsca? Jak tylko boss of wine commision wróci na wizję (poniedziałek?) - przepytam, bo we winach nie mam kompletnie orientu prócz zwięzłęgo protokołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mam jeszcze pytanie odnośnie win. Czy jest możliwe aby sie dowiedział' date=' które wina moje wygrały. bo wysyłałem po 2 lub 3. W czerwonych jest tylko 1 miejsce czyli pozostałe nie zasłużyły na następne miejsca?[/quote'] Jak tylko boss of wine commision wróci na wizję (poniedziałek?) - przepytam, bo we winach nie mam kompletnie orientu prócz zwięzłęgo protokołu. Fajnie by było. Poczekam bez problemu, można na PW aby nie zaśmiecać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Fajnie by było. Poczekam bez problemu, można na PW aby nie zaśmiecać forum. Najlepiej spytaj sam Roberta Klimka vel ropcio na konfraternia.org/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Fajnie by było. Poczekam bez problemu' date=' można na PW aby nie zaśmiecać forum.[/quote']Najlepiej spytaj sam Roberta Klimka vel ropcio na konfraternia.org/forum Dziękuję za pomoc. Tak zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Serdecznie gratuluję zwycięzcom! A najbardziej cieszę się z kolejnego pudła dla Adanjana :)PS. Trochę mnie dziwią niektóre wyniki, np. porter K. Zacha dopiero w środku stawki, a domyślam się, że to był zwycięski z Żywca. Podobnie Stout. Też zakładam, że pewnie słowacki. Już to kiedyś pisałem. Co konkurs to inne wyniki. Mój porter zajął 2 miejsce na Słowacji, a w Żywcu nie przeszedł kwalifikacji. Moje monachijskie jasne w Częstochowie zajęło chyba 13 miejsce, a tydzień później w Żywcu 2 miejsce. Teraz do PARPAR wysłałem na wszelki wypadek 2 inne portery i jest 4 i 6 miejsce. Właściwie to 4 to tak jak 3 miejsce. Bo 2 i 3 mają taką samą ilość punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Co konkurs to inne wyniki. Sądzę, że upały podczas przesyłania pocztą/kurierem też nie miały zbawiennego wpływu na konkursowe piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Masz rację. Już to dyskutowaliśmy przy okazji chyba konkursu w Częstochowie. Więc szkoda powtornie się rozpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ale ja widzę' date=' że Wena porządził w konkursie win - dwa pierwsze miejsca Gratulacje Brawo!!!![/quote']Jakoś nie mogę znaleźć tego linku do win. Przeglądałem i chyba znikło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Pokazało się i już wiem. Dwa pierwsze miejsca w 3 kategoriach. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Gratulacje dla wszystkich laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 anteks - pokręciłeś się około 7-8 miejsca. Też dobrze, ale porter, który wysłałeś? Byłeś jednym tuż za mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 anteks - pokręciłeś się około 7-8 miejsca. Też dobrze, ale porter, który wysłałeś? Byłeś jednym tuż za mną. wysłałem dwa - tegoroczny i ubiegłoroczny , ale który miał jakie miejsce to nie wiem Zdziwiony jestem trochę pszenicznymi ale to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zdziwiony jestem trochę pszenicznymi ale to ... Za słabo? To dobrze. Jedno Twoje przeskoczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Za słabo?To dobrze. Jedno Twoje przeskoczyłem nie, było słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jeszcze dzisiaj będzie kompletna informacja nt. nagród. Prócz dyplomów (dla wszystkich, pocztą z Konfraterni) dla zwycięzców kategorii kurierem z AMBERA dotrą okazjonalne, specjalne "kraty" z 20 flaszkami ich różnych piw. Nagrody rzeczowe od innych sponsorów dotrą pocztą z Konfraterni. Jak na wstępie - info wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja tam się cieszę z każdego dyplomu, szczególnie że wisi na ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Też się cieszę. Za wina będą to moje pierwsze dyplomy i od razu 2 pierwsze miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Też się cieszę. Za wina będą to moje pierwsze dyplomy i od razu 2 pierwsze miejsca. Prócz duplomów siem co jeszcze znajdzie. Dzisiaj w moim Bejzmęcie o 18.oo zbiera się komisja nagrodowa do dzielenia przedmiotowego dobra. Na razie wywianowane są tylko kobitki z Konkursu Jadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Też się cieszę. Za wina będą to moje pierwsze dyplomy i od razu 2 pierwsze miejsca. Widocznie jesteś dobry w tym co robisz, a te miejsca to tylko potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Gratulacje wszystkim nagrodzonym. A co do różnych miejsc na różnych konkursach tego samego piwa, to ja się pytam - co Wy byście chcieli jednym piwkiem wszystkie konkursy opękać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! Jestem bardzo zadowolony bo to mój debiut na konkursie piwowarskim, jak na razie nie jest źle, 9 miejsce w najbardziej oblężonej kategorii (piw pszenicznych). Mobilizuje to tylko do dalszej pracy No masz, i to 4 miejsca nad moją pszeniczką. Gratulacje dla Ciebie i reszty lauretatów. Moje piwka poprzepadały, no cóż, średnie były zresztą.... Poza Miodowym Witem, który był wyśmienity... siódme miejsce :o Pewnie jury nie doszukało się w nim miodu Był i to sporo, słowo daję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Pierwsze info nagrodowe dla piwowarów. Zabezpieczono ideowo i fizycznie 5 odtwarzaczy DVD dla zwycięzców kategorii. Prócz tego ze sklepu WINOWAR trafią do nich rozmaite szpargały. --- Uprasza się nieukontentowanych - jak miało to miejsce w zeszłym roku - o rezygnację z nagród rzeczowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Też się cieszę. Za wina będą to moje pierwsze dyplomy i od razu 2 pierwsze miejsca. Prócz duplomów siem co jeszcze znajdzie. Dzisiaj w moim Bejzmęcie o 18.oo zbiera się komisja nagrodowa do dzielenia przedmiotowego dobra. Na razie wywianowane są tylko kobitki z Konkursu Jadła. Już się cieszę. I czekam z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych :) Trochę późno ,ale szczerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi