Mirosław SP Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam serdecznie wszystkich piwowarów, dopiero zaczynam swoją przygodę z domowym piwkiem, za namową żony zrobiliśmy pierwsze domowe piwko z brewkita teraz czas oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Włosek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witaj na forum Pamiętaj by zachować na nim dużo dystansu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 za namową żony Super!Moja dziewczyna kupiła mi kiedyś na gwiazdkę zestaw startowy, a dzisiaj mamy pierwszą rocznice ślubu Co jeszcze? Poza dystansem na forum, przydaje się cierpliwość przy fermentorze. Dobrze jest uzupełnić profil, oznaczyć się na mapie piwowarów - ułatwia to szukanie wsparcia. Udanej pierwszej - i każdej kolejnej - warki! Mirosław SP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław SP Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dobrze jest uzupełnić profil, oznaczyć się na mapie piwowarów - ułatwia to szukanie wsparcia. Udanej pierwszej - i każdej kolejnej - warki! Dzięki właśnie się zaznaczyłem, no co do piwa to mam nadzieje, że wyjdzie jak trzeba, podczas butelkowania smakowało już lepiej niż markowy kasztelan którego bardzo lubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi