Mirosław SP Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Witam serdecznie wszystkich piwowarów, dopiero zaczynam swoją przygodę z domowym piwkiem, za namową żony zrobiliśmy pierwsze domowe piwko z brewkita teraz czas oczekiwania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Włosek Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Witaj na forum Pamiętaj by zachować na nim dużo dystansu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 za namową żony Super!Moja dziewczyna kupiła mi kiedyś na gwiazdkę zestaw startowy, a dzisiaj mamy pierwszą rocznice ślubu Co jeszcze? Poza dystansem na forum, przydaje się cierpliwość przy fermentorze. Dobrze jest uzupełnić profil, oznaczyć się na mapie piwowarów - ułatwia to szukanie wsparcia. Udanej pierwszej - i każdej kolejnej - warki! Mirosław SP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirosław SP Posted April 22, 2016 Author Share Posted April 22, 2016 Dobrze jest uzupełnić profil, oznaczyć się na mapie piwowarów - ułatwia to szukanie wsparcia. Udanej pierwszej - i każdej kolejnej - warki! Dzięki właśnie się zaznaczyłem, no co do piwa to mam nadzieje, że wyjdzie jak trzeba, podczas butelkowania smakowało już lepiej niż markowy kasztelan którego bardzo lubiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts